درخواست از مدیران انجمن

sadismi_10

Member
من این درخواست رو میدم که به درد همه بخوره
مدیران عزیز لطف کنند و یه تاپیک :مهم: با عنوان (درخواست عکس) ایجاد کنند
دلیل:
با توجه به این که در فتوشاپ و مخصوصا در طراحی، عکس خیلی اهمیت داره ممکنه که بعضی از دوستان به عکسی نیاز داشته باشند و با مطرح کردن در این تاپیک بتونند از عکسایی که بقیه واسش ارسال میکنن استفاده کنند.
در ضمن از زدن تاپیک های اضافی درخواست عکس هم جلوگیری میشه و این وسط فکر میکنم همه سود کنند.
تا نظر مدیران ی باشه..
یا علی!!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
یه بخش در قسمت گالری انجمن وجود داره به نام گالری دو بعدی که میشد همین کار رو در اون بخش انجام داد ولی باشه حتما بررسی کنیم اگر شد اتفاقا فکر خوبیه و حتما همین کار رو انجام خواهیم داد.

sadismi_10

Member
بله سارا خانوم
ولی من میگم یه بخش جدید باشه که همه ی عکسا سازماندهی شده باشه

mostafa_az

Well-Known Member
اون تاپیک گالری دو بعدی متاسفانه محدود هستش به طرحایی که شناسنامه دارن .
باید یه تاپیک براش در نظر گرفته بشه . حالا نظرات و پیشنهادات بقیه دوستان رو هم بشنویم بعد تصمیم گیری میکنیم .

مخلصیم
مصطفی

hamid ir

Well-Known Member
sara_is_nice_girl گفت:
یه بخش در قسمت گالری انجمن وجود داره به نام گالری دو بعدی که میشد همین کار رو در اون بخش انجام داد ولی باشه حتما بررسی کنیم اگر شد اتفاقا فکر خوبیه و حتما همین کار رو انجام خواهیم داد.
ببخشیدا
توی گالری دوبعدی طرح گذاشته میشه که برای کار مناسب نیستن

mostafa_az

Well-Known Member
فقط یه نکته رو اینجا بگم . تو این تاپیک در صورتی که کسی درخواست عکس داشت عکس مورد نظر رو قرار میدین . قرار نیست هرکی عکس قشنگی داشت که خودش خوششش میومد اونجا بزاره که آلبوم عکس درست بشه .
قرار دادن عکس فقط مطابق درخواست کاربران و در چارچوب قوانین سایت .

مخلصیم
مصطفی

sadismi_10

Member
mostafa_az گفت:
فقط یه نکته رو اینجا بگم . تو این تاپیک در صورتی که کسی درخواست عکس داشت عکس مورد نظر رو قرار میدین . قرار نیست هرکی عکس قشنگی داشت که خودش خوششش میومد اونجا بزاره که آلبوم عکس درست بشه .
قرار دادن عکس فقط مطابق درخواست کاربران و در چارچوب قوانین سایت .

مخلصیم
مصطفی
دقیقا همینطوره
منم میخواستم همینو بگم تا شلوغ نشه
خب
حالا مدیریان عزیز!!
وقت عمل فرا رسیده

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
منم کاملا با نظر مصطفی موافقم و امیدوارم همگی این موضوع رو رعایت کنیم.

جدیدترین ارسال ها

بالا