سلام از اين پرنده كه در شكل مي بينيد نياز دارم هر مدلي داريد قرار دهيد. با تشكر
M ma_softnet Member Mar 13, 2009 #1 سلام از اين پرنده كه در شكل مي بينيد نياز دارم هر مدلي داريد قرار دهيد. با تشكر پیوست ها 99krno.jpg 42.3 کیلوبایت · بازدیدها: 18
majid_a95 Active Member Mar 13, 2009 #2 چنین عکسی به این راحتی ها به صورت جدا گیر نمیاد من پیشنهاد میکنم از تو خو عکس پرنده رو جدا کنی .......:d
چنین عکسی به این راحتی ها به صورت جدا گیر نمیاد من پیشنهاد میکنم از تو خو عکس پرنده رو جدا کنی .......:d
datasun Member Mar 13, 2009 #3 سلام قبلا یک سایت داشتم که پر از این پرنده ها و شمسه و.. داشت ولی یادم نمیاد چی بود من اینو برات گیر اوردم ببین به کارت میاد اینم از عکس پرنده آرشیو کامل کلیک کنید آخرین ویرایش: Mar 13, 2009
سلام قبلا یک سایت داشتم که پر از این پرنده ها و شمسه و.. داشت ولی یادم نمیاد چی بود من اینو برات گیر اوردم ببین به کارت میاد اینم از عکس پرنده آرشیو کامل کلیک کنید
M ma_softnet Member Mar 13, 2009 #4 لينك اولي هكسي داخلش نيست. لينك دومي را من قبلا ديدم ولي چيز خوبي نداشت. اگر دوستان دارند قرار بدهند. با تشكر
لينك اولي هكسي داخلش نيست. لينك دومي را من قبلا ديدم ولي چيز خوبي نداشت. اگر دوستان دارند قرار بدهند. با تشكر