spark-dudu
Member
با سلام خدمت تمامی دوستان آنلاینی مجید آنلاین
بدون هیچ فوت وقتی میرم سر اصل مطلب :
آقا به من یه سری کار فارسی سازی تمپلیت های مونستر خورده منم فردا پس فردا باید بشینم شروع کنم برای کار !
میخوام یکی بیاد و در ازای گرفتن مبلغی پول (البته به صورت توافقی) کامل بهم یاد بده که :
آقا چه جوری میشه تمپلیتمونو ادیتش کنیم و کلمات انگلیسی اونو فارسی کنیم
این کار رو هم میخوام به صورت کلاس آنلاین برگذار بشه اونم در یاهو مسنجر که بتونم کامل درس رو یاد بگیرم .
خوب برای آشنا شدن بیشتر با مشکل من به پایین مراجعه کنید :
1- ببینید اساتید من اصلاً دوست ندارم که کار دیگران رو کپی کنم و از کار اونا به اسم خودم نسخه برداری کنم این کار رو برای یه فرد دیگه میخوام !
2- من وقتی تم رو توی محیط سویش میزارم تمپلیت قاتی میشه یعنی جاهاشون عوض میشه
3-نکته ی بعدی اینه که فارسی نمیتونم بنویسم
همـــــــــــــــــــــــین
یه هر حال
من یه معلم میخوام که بشینیم روزانه 3 ساعت مرتب به من در یاهو مسنجر فقط یاد بده که این مشکلم چه جوری و با چه برنامه ای حل میشه هزینش هم زیاد مهم نیست .
لطفاً در یاهو به من پی ام بدید !
[email protected]
بدون هیچ فوت وقتی میرم سر اصل مطلب :
آقا به من یه سری کار فارسی سازی تمپلیت های مونستر خورده منم فردا پس فردا باید بشینم شروع کنم برای کار !
میخوام یکی بیاد و در ازای گرفتن مبلغی پول (البته به صورت توافقی) کامل بهم یاد بده که :
آقا چه جوری میشه تمپلیتمونو ادیتش کنیم و کلمات انگلیسی اونو فارسی کنیم
این کار رو هم میخوام به صورت کلاس آنلاین برگذار بشه اونم در یاهو مسنجر که بتونم کامل درس رو یاد بگیرم .
خوب برای آشنا شدن بیشتر با مشکل من به پایین مراجعه کنید :
1- ببینید اساتید من اصلاً دوست ندارم که کار دیگران رو کپی کنم و از کار اونا به اسم خودم نسخه برداری کنم این کار رو برای یه فرد دیگه میخوام !
2- من وقتی تم رو توی محیط سویش میزارم تمپلیت قاتی میشه یعنی جاهاشون عوض میشه
3-نکته ی بعدی اینه که فارسی نمیتونم بنویسم
همـــــــــــــــــــــــین
یه هر حال
من یه معلم میخوام که بشینیم روزانه 3 ساعت مرتب به من در یاهو مسنجر فقط یاد بده که این مشکلم چه جوری و با چه برنامه ای حل میشه هزینش هم زیاد مهم نیست .
لطفاً در یاهو به من پی ام بدید !
[email protected]