درخواست آموزش

Sleekman

Member
لطفا سایت فارسی که از مبتدی تا پیشرفته فلش رو آموزش بده معرفی کنید
که بعید میدونم باشه اگرم نیست لطف کنید بگید الان تو بازار
Cd کدوم شرکت از همه بهتر و مفصلتره البته من توی سایت سرچ هم کردم ولی میخواستم آخرین نظرات رو در این زمینه جویابشم و اگه کتابی هم هست اسمشو
معرفی کنید که بازم ازتون ممنون میشم..

amir_s

Active Member
این مبحث بارها و بارها بحث شده ...
فقط Help خود فلش.

Sleekman

Member
این مبحث بارها و بارها بحث شده ...
فقط Help خود فلش.
عرض کردم خدمتتون :
فارسی میخوام و میخواستم از CD های توبازار هم برای سرعت در یادگیری استفاده کنم. والا خب طبیعتاٌ Help شرکت سازنده از همه چیز بهتره..
ممنون
بازم سوال میکنم کدوم شرکت سازنده سی دی آموزش فلش از بقیه بهتره؟

ali12345

New Member
من يك كاربر حرفه اي از برنامه مالتي مديا بيلدر هستم و امروز مورخه 11/02/86 به عضويت سايت در آمدم و علاقه زيادي به بحث و تبادل نظر با كاربران اين برنامه داشته و كارهاي متنوعي براي ارائه كردن دارم ولي با كار كردن در سايت شما آشنايي ندارم لطفاً مرا راهنمايي كنيد تا بهتر بتوانم در سايت فعاليت داشته باشم. اسم من علي نقدي است و هم اكنون در شهر شهركرد مشغول خدمت سربازي مي باشم.

shirini_forush

Well-Known Member
:lol:
ورودتون رو تبریک میگم.
لطفا به تاریخ پست ها توجه کنید و پست های قدیمی رو بالا نیارید.
اگر درباره ی فلش میخواید هم کاری کنید جای درستی اومدید. اما اگر تمایل به همکاری در بخش مالتی مدیا بیلدر هستید اینجا انجمن مربوطه ست:

http://www.forum.majidonline.com/forumdisplay.php?f=83

قوانین انجمن رو هم حتما یه دور بخونید!

http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=4159

samandoon

New Member
سلام. می شه خودمون درمورد فلش صحبت کنیم واز اطلاعات همدیگه استفاده کنیم؟ هرکی هرچی یاد داره بگه ، خودش می شه یه اموزش فلش به معنای واقعی . حالا کی حاضره ؟؟؟؟

shirini_forush

Well-Known Member
سمندون جان ورودتون رو به انجمن ها تبریک میگم. لطفا پست های قدیمی رو بالا نیارید.
در مورد پیشنهادتون هم شاید نشه. چون قالب افرادی که فعالیت میکنن خیلی مشغول هستن. زن و زندگی نمیذاره!
اما اگر سوال داشتید توی تاپیک جدید مطرح کنید جواب میدیم.

جدیدترین ارسال ها

بالا