درخواست آموزش

esmaeeljam

New Member
سلام دوستان،

اگر کسی آموزش فارسی فلش خوب سراغ داره لطفا به من بگه!

++Hadi++

Active Member
سلام دوست عزیز
همین سایت تو قسمت اکشن اسکریپتش آموزش اکشن 3 رو داره که بچه های زحمتکش سایت زحمت اونو کشیدن. سوالاتت رو هم می تونی بپرسی یا سرچ کنی تا نمونه هایی از اون پیدا شه تا مشکلت حل شه .
این سایت یکی از بهترین یا بهتر بگم بهترین سایت گرافیکی و آموزشی تو این زمینه است و حرفه ای های خوفی تو زمینه های مختلف تو اینجا جمعند که می تونی ازشون کمک بگیری.
یه مجموعه آموزشی 6 سی دی هم هست که همین الان تو بازار خیلی رایج شده به اسم آموزش فلش پارسیان افزار.
3 سی دی مقدماتی و 3 سی دی سطح پیشرفته داره که قیمت هر کدوم از مجموعه 3 سی دیش 6.500 تومان هست و در کل می شه 13.000 تومان. اینو می تونی از بازار تهیه کنی.
همین موسسه دوباره یه مجموعه 3 سی دی آموزش اکشن اسکریپت 3 داده که اونم 3 سی دیش 6.500 تومان هست .
در کل من از آموزشش راضی بودم.
بعد از گذروندن اونها هم باید تو سطح وب بگردی تا کد ها و نمونه های کارهای مختلف رو پیدا کنی تا با فلش بتونی چیزای مختلف درست کنی. در این زمینه e-book هم زیاده و می تونی pdf های زیادی رو دانلود کنی که ترجیحا سعی کن رفرنس های انگلیسی تهیه کنی تا بهتر کارو دنبال کنی. یعنی بگم حتما حتما آموزش های انگلیسی رو دنبال کن . فقط کافیه برنامه لغتنامه تو سیستمت نصب کنی و تند تند کپی کنی و تو اون paste کنی و معنی اونا رو در بیاری.
مهمترین رکن فلش ، اسکریپت اون یعنی اکشن اسکریپت هست که هر چی تو اون پیشرفت کنی می تونی کارهای حرفه ای با حجم کم درست کنی. این زبون فوق حرفه ای تر و مفصل تر از این چیزاست که می شه بهش فکر کرد . فقط کافیه واردش بشی تا تو اون غرق شی.
باز سوال داشتی در خدمتیم ...
بای...

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

بهتر از اينجا پيدا نمي كني

نگرد نيست گشتم نبود

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا