درخواست آموزش ساخت يك لينك باكس يا لينكدوني يا لينكستان

soheil_v

Member
سلام دوستان

من 1000 دفعه تو اين انجمن ها آموزش كامل ساخت يك لينك باكس يا لينكدوني يا لينكستان
مثل مجيدآنلاين را درخواست كردم و سرچ كردم و هر چي پيداكردم را تست كردم ولي هيچ كدوم خوب نبود و در انجمن ها از تمام شما دوستان درخواست لينكساني مثل مجيدآنلاين را كردم .

بخدا اشكم دراومده اين همه سرچ كردم و سوال كردم و به نتيجه نرسيدم نميدونم مگه خيلي سخته يا ...

خيلي ها جواب دادن كه phpadsnew هست ولي مجيدجان خودش گفت من اين را با php&Mysql‌ نوشتم

حالا از شما عزيزان كه بسياري از شما حرفه اي هستيد درخواست ميكنم كه آموزش اين لينك باكس را بزارين.

شامل امكانات زير باشه:

1 - در يك قسمت از سايت اون را قرار داد كه به طور تصادفي هر بار كه صفحه لود ميشه 10 تا را نشان بده
2- يك صفحه داشته باشه كه تمامي لينكها را نشان بده
3- يك صفحه باشه كه ديگران بتونن در اونجا لينك سايت خودشون را همراه با مشخصات ديگه آپلود كنن

خلاصه ميخوام مثل مجيدآنلاين باشه

اين همه متخصص در اين سايت هست تورو خدا يكي جواب درست حسابي بده كه قاعله اين هم ختم بشه

ممنون

soheil_v

Member
دوستان من خيلي رو اين انجمن مجيدآنلاين حساب كرده بودم

فكر نكنم سوال خيلي سختي را كرده باشم

soheil_v

Member
تو رو خدا يكي جواب بده من زبونم مو درآورد اينقدر اين سوال را تو انجمن ها مطرح كردم

YTERROR

Active Member
ببخشید من متوجه لینکئدونی یا لینک باکسی که می گین نمیشم منظورتون لوگوهایی صفحه اول سایته که رندم عوض میشه ؟

soheil_v

Member
بله دوست عزيز همان بنرهايي كه در سمت چپ سايت وجود داره و به صورت راندوم عوض ميشه

parsjax

Banned
خودت شرو به کار کن ما کمکت میکنیم {این خیلی ساده و در عین حال وقت گیره واسه اینه که کسی کمکت نمیکنه}

soheil_v

Member
اين هم يك كد براي اينكار هست ولي نميدونم چطور ازش استفاده كنم

PHP:
<?php
$host="   name local host et ro inja vared kon ";
$user=" user name estefade az data baset";
$pass="passworde montabegh ba user";
$linkade=mysql_connect($host,$user,$pass);
$database="name data basee ke table e link dar oon hast";
mysql_select_db($database,$linkade);
$result=mysql_query("select * from `link` order by `id` desc limit 0 , 10");    //be teddadi ke mikhai limit bede
where($links=mysql_fetch_array($result)){
	echo '<a href="'.$links['link'].'"> '.$links['name'].'</a>';   // in barat matne html ro misaze
}
?>

آخرین ویرایش:

soheil_v

Member
اگه ايرادي داره لطف كنين بگين و بعدش بريم سراغ بقيه كارها

biography

New Member
سلام
مثل اينكه خيلي زود خسته شدي و رفتي و ديگه هم سر نزدي؟؟؟
حالا صبر مي‌كردي شايد يكي پيدا ميشد...

1p30

Member
دوست عزیز اگه روشن بگی چی می خوایی و چه امکانات داشته باشه و یا یک دمو بزاری من آموزش رو میزارم
قسمت به قسمت
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا