درخواست آموزش خوب فارسی

JavidFlasher

کاربر فعال
سلا م
من 3dsmaxزیاد کار نکردم.
فقط یه ذره تو آبجکت سازی
میخواستم بدونم منبع خوب آموزشی چیه؟؟
فارسی بهتره !!
ویدو کدوم شرکت بهتره؟!
کدوم کتابها بهترن؟؟
در کل فکر کنم واسه 3dsMaxویدو بهتر باشه تاکتاب نه؟!

abizaki

Member
سلا م
من 3dsmaxزیاد کار نکردم.
فقط یه ذره تو آبجکت سازی
میخواستم بدونم منبع خوب آموزشی چیه؟؟
فارسی بهتره !!
ویدو کدوم شرکت بهتره؟!
کدوم کتابها بهترن؟؟
در کل فکر کنم واسه 3dsMaxویدو بهتر باشه تاکتاب نه؟!

من بهتون پیشنهاد می کنم که حالا که تازه کارین، اصلا نرین تر دی. برین و با مایا کار کنین. خصوصا شما که از اسمتون پیداست که فلش کارین. برین و آموزش 82000 تومانی مایا به زبان انگلیسی رو از Shop.p30world.com بگیرین. من گرفتم. کلی باهاش حال کردم. حدودا 70 تا دی وی دیه. خیلی جامع و کارامد هستش. حتی برای منی که انگلیسی بلد نیستم قابل درک و فهمه. چون به صورت تصویری کار می کنه و من می فهمم.
اینم لینکش: http://shop.p30world.com/products/009670.php

آخرین ویرایش:

گلفام

New Member
ببخشید میشه توضیح بدین اگه بخوایم یه عکس و وارد محیط تری دی مکس کنیم چجوری باید merge کنیم؟من هرکار می کنم نمی شه،نمی دونم چرا

Hi MAJID

کاربر VIP
سلام دوست عزیز منظورتون رو از وارد کردن عکس متوجه نشدم . میخواین عکس رو بندازین Background یا برای متریال استفاده کنید ...

JavidFlasher

کاربر فعال
اگه میخواین بک گراند بندازین برینRendering>Effects..
پنجره باز میشه برین تب دوم یعنی تبEnvironment
اونجا میتونین عکستون رو وارد کنین بک گراند!!!

چه انجمنی باید فلشکارا جواب تری دی کارا رو بدن!!:green:(شوخی!!)

JavidFlasher

کاربر فعال
اگه هم می خواین به صورت تکسچر استفاده کنین آبجکتتون رو سلکت کنین بعد mرویزنین یا Rendering >material Editor..f
خوب اونجا میتونید تو قسمت mapکه یه عالمه کلید هست عکستون رو تکسچر یه آبجکت کنین.
به عکس زیر توجه کنین:
attachment.php

پیوست ها

• dddd.jpg
    dddd.jpg
    41.7 کیلوبایت · بازدیدها: 67

گلفام

New Member
سلام دوست عزیز منظورتون رو از وارد کردن عکس متوجه نشدم . میخواین عکس رو بندازین Background یا برای متریال استفاده کنید ...
نه من متریال نمی خوام بدم،می خوام یه عکسو تو محیط مکس،merge کنم.
مثلا من می خوام عکس یه مبل و تو محیط مکس ببرم.خوب؟
این نه بک گراند می شه،نه متریال.
مشکل من اینه،وقتی merge می کنم،عکس وارد محیط تریدی نمی شه.

CG-Student

Member
آموزش فارسی جالبی تا حالا ندیدم . اگه ام باشه صرفا تسلط به نرم افزاره و تکنیک خاصی نشون نمیدن .
اگه هم اصرار به فارسی زبان بودن مرجع آموزشیتون دارید بهتره به کتاب جامع خریرداری کنید در کنارشم به اموزش های مالتی مدیا انگلیسی ببینید . موفق باشید

نه من متریال نمی خوام بدم،می خوام یه عکسو تو محیط مکس،merge کنم.
مثلا من می خوام عکس یه مبل و تو محیط مکس ببرم.خوب؟
این نه بک گراند می شه،نه متریال.
مشکل من اینه،وقتی merge می کنم،عکس وارد محیط تریدی نمی شه.
اولا اگه تاپیک می زدین بهتر بود دوما شدنی نیست این کاری کی می خواین بکنید حتما باید به پلن متریال بدنی bitmap بعد هم استفاده کنید

اموزش فارسی وجود نداره 
buba.gif

JavidFlasher

کاربر فعال
ممنون از دوستا آموزش انگلیسی منظورم ویدو کدوم شرکت بهتره!!1
لیندا خوبه؟!!

CG-Student

Member
لیندا نه . از رو کتاب بخونی 100تا لیندارو میرزه .
gnomon عالیه و سطحشم بالاس - برو اینجا ببین چه خبره . thegnomonworkshop.com ما کجاو اونا کجا .
- 3dtotal هم آموزشی ویدیویی داره -
یه سر برو سان شاپ دات آی آر :green:sun-shop.ir اونجا آموزش در حد 15 دیویدی هست . اگه آموزش بهتر گیرت اومد یه ندا به منم بده .

JavidFlasher

کاربر فعال
مرسی cgجون
باشه بهت ندا میدم قراره یه سری dvdاز دبی واسم بیارن
pm میدم دیگه

abizaki

Member
من باز هم می گم برین مایا.
برین تو shop.p30world.com بعد تو قسمت سمت راست اون پایین در قسمت زرد رنگ آخرش چیزی با مضمون مشاهده ی همه ی محصولات نوشته. اون رو بزنین. بهترین آموزش ها رو از اون جا می تونین بگیرین. من که تا حالا بهتر از اون ندیدم. اگه دیدین خبرم کنین.
من پکیج 69 دی وی دی مایا از Gnomon رو از p30world خریدم کلی هم دارم باهاش حال می کنم. برین و بگیرین ضرر نمی کنین.

جدیدترین ارسال ها

بالا