درجه های کاربری "دوتاباز"

ArTaBaZ

Well-Known Member
با سلام خدمت دوستان عزیز
چند هفته پیش بیکار بودم و برای یکی از دوستانم درجه های کاربری درست کردم
مربوط به انجمنی برای بازی دوتا میشه
:rose:

پیوست ها

• preview-2.jpg
    preview-2.jpg
    412.7 کیلوبایت · بازدیدها: 37

R4M!N_ART

Active Member
خیلی توپه ! مخصوصا ناظمش ! کسی جرات نداره نخلف کنه ! :green:
ولی بهتر بود سایز درجه مدیران بزرگتر از کاربرای عادی باشه !

چند وقت پیشا مد بود درجه ها متحرک بود ! خیلی جلوه داشت ولی الانا متحرک نیست! :shock:

MOSTAFA

کاربر فعال
خوب شده فرمشون جالبه
فقط یک این که کاش برای کاربران عادی هم عکس میذاشتی، چون برای دوتا هست خیلی میشه روی عکس ها و ایکون ها مانور داد به نظرم میشه بهتر و مناسب تر استفاده کرد، البته این بر میگرده به شناخت طراح از خود بازی که شاید همه اینو نداشته باشن... بین این طرح ها انتخاب کارکتر های ناظم، متخصص و همکار خیلی خوبه (اینو بیشتر بر اساس کارکتر خود بازی میگم)
توی رنگ بندی میتونستید بهتر کار کنید مثلا قرمز مدیر سایت و هرچی رنگ ها سرد تر میشدن درجه کاهش میافت این بر اساس انرژی و روانشناسی رنگ ها منطقی تره
ولی کلیتش خیلی خوب شده
موفقیتـ:rose:

ArTaBaZ

Well-Known Member
خیلی توپه ! مخصوصا ناظمش ! کسی جرات نداره نخلف کنه ! :green:
ولی بهتر بود سایز درجه مدیران بزرگتر از کاربرای عادی باشه !
چند وقت پیشا مد بود درجه ها متحرک بود ! خیلی جلوه داشت ولی الانا متحرک نیست! :shock:
ممنون دوست عزیز
منظورتون ستاره ها هستن ؟
تفاوت بین مدیر و کاربر معمولی رو با طلایی و نقره ای مشخص کردم
خوب شده
موفق باشیـــ
ممنون
خوب شده فرمشون جالبه
فقط یک این که کاش برای کاربران عادی هم عکس میذاشتی، چون برای دوتا هست خیلی میشه روی عکس ها و ایکون ها مانور داد به نظرم میشه بهتر و مناسب تر استفاده کرد، البته این بر میگرده به شناخت طراح از خود بازی که شاید همه اینو نداشته باشن... بین این طرح ها انتخاب کارکتر های ناظم، متخصص و همکار خیلی خوبه (اینو بیشتر بر اساس کارکتر خود بازی میگم)
توی رنگ بندی میتونستید بهتر کار کنید مثلا قرمز مدیر سایت و هرچی رنگ ها سرد تر میشدن درجه کاهش میافت این بر اساس انرژی و روانشناسی رنگ ها منطقی تره
ولی کلیتش خیلی خوب شده
موفقیتـ:rose:
ممنونم مصطفی جانــ !
اتفاقا خودم اول میخواستم عکس برای کاربرای معمولی بذارم و از هیروهایی مثل vengful ، luna , lion , antimage , ... استفاده کنم ولی مدیر سایت گفت باید یک فرقی بین مدیران و کاربران معمولی باشه ! در ضمن اگه در جریان باشین گیمر ها خیلی به رنک علاقه دارن پس برای رسیدن به رنک خیلی تلاش میکنن :wink: به نظر منم این نکته خوبی بود !!!
البته خودم هم گیمر ام و 7 ساله با این بازی و گیمرها آشنا هستم :green:
ولی خودمونیم ها به دقتی که شما داری من برای این طرح نداشتم :):پی
رنگ بندی رنک ها و عکس مدیر کل سایت هم دست من نبوده و خودشون اینا رو میخواستن (علاقه شخصیشون)

ممنون از دوستان

جدیدترین ارسال ها

بالا