درباره mysql_num_rows

abbasjoon

Member
سلام یک سوال کوچک درباره شمارش تعداد رکوردها. من یک select به بانک اطلاعاتی زدم که از دو جدول بوده که یکی جدول پدر و دیگری جدول فرزند هستش. به طور طبیعی mysql_num_rows تعداد رکوردهای هر دو جدول رو برمی گردونه که در شرایط مورد نظر صدق کنند. من میخوام فقط تعداد رکوردهای جدول اول رو برگردونه. آیا برای این کار دستور خاصی نیاز است؟

tabib_m

Member
سلام
خواهشا عنوان مناسبتری برای سوالاتت انتخاب کن. این عنوان میتونه نشانگر صدها سوال باشه!!
----------------------------------------
از count استفاده کن.
در کل، نمونه ی سلکتت رو اینجا بذار که مفهوم باشه دقیقا شرایط چیه، اگر نه نمیشه جواب داد!

موفق باشید.

abbasjoon

Member
اینم select
PHP:
'"select * from book,bookdetails where book.bookId=bookdetails.bookId and book.ForSell='1''

mysql_num_rows اینجا میاد تمام رکوردهای دو جدول که در شرط صدق کنند رو با هم جمع می کنه. من می خوام ببینم تو جدول book چند تا رکورد توی شرط صدق می کنن.

tabib_m

Member
طبیعتا همینجوریه!!!
شرطی که شما گذاشتی، دو تا جدول رو به هم وابسته کرده و یک جور نتیجه هم بیشتر نداره که شما بخوای شمارش این دسته رکوردها، یا اون دسته رکوردها رو به دست بیاری! یعنی در حقیقت، این و اونی دیگه وجود نداره!
(مگر این که ساختار جداولت حالت خاصی داشته باشه که من تصور نکردم)

بهتره نتیجه ی این کوئری رو هم بذاری تا بشه با اطمینان بیشتری جواب داد...

www.nero.ir

Member
چرا يك select ‌ديگه مي نمي زاري فقط براي همين كه ركورد ها رو بشماري يعني يك select ديگه هم اضافه كني

جدیدترین ارسال ها

بالا