درباره ی سیستم های sms تحت وب

eliTive

Member
سلام دوستان
آلان چند ساله که بازار طراحی وب به دلیل یه سری از مسائل از دست طراح های وب خارج شده و افتاده دست شرکتا.
یکی از دلایلش هم اینکه خیلی از این شرکت ها میان و قابلیت sms رو به سیستم هاشون اضافه می کنن ولی بچه هایی که اینجا هستن خیلی کم در مورد این سیستم های sms تحت وب اطلاعات دارن.

خواهشم از بچه های حرفه ای انجمن اینکه بیان و اگر اطلاعاتی در مورد این سیستم ها دارن بزارن اینجا چون واقعا منبع در این مورد کمه ، من خودم با php کار می کنم ولی اصلا نمی دونم این سیستما چی هستن و چجوری کار می کنن.

aghanaser

Member
پاسخ

با سلام
تاجايي كه من مي دونم يك قطعه سخت افزاري هست كه روي سرور نصب ميشه و از طريق اون ميشه سرويس sms راه اندازي كرد.سي دي آموزي نيز روي اين سخت افزار براي انواع زبان برنامه نويسي هست.حتي تو بازار هم مي تونيد اين آموزش را پيدا كنيدولي قيمتش يكم بالاست...
موفق باشيد

Masoud1365

مدیر انجمن
سلام دوستان
آلان چند ساله که بازار طراحی وب به دلیل یه سری از مسائل از دست طراح های وب خارج شده و افتاده دست شرکتا.
یکی از دلایلش هم اینکه خیلی از این شرکت ها میان و قابلیت sms رو به سیستم هاشون اضافه می کنن ولی بچه هایی که اینجا هستن خیلی کم در مورد این سیستم های sms تحت وب اطلاعات دارن.

خواهشم از بچه های حرفه ای انجمن اینکه بیان و اگر اطلاعاتی در مورد این سیستم ها دارن بزارن اینجا چون واقعا منبع در این مورد کمه ، من خودم با php کار می کنم ولی اصلا نمی دونم این سیستما چی هستن و چجوری کار می کنن.

البته اطلاعات بچه ها کم نیست ! کسی تا حالا سوال نکرده بود :wink:

این سوال شما 2 قسمت هست ! یکی سرورهای ارسال sms ویکی نرم افزار های ارسال sms که فکر کنم منظور شما قسمت دوم بود .
برای ارسال sms با نرم افزاری که خودتون مینویسید از یه شرکت که مثلا وب سرویس sms رو در اختیار شما قرار میده اکانت میخرید و با وب سرویس ( soap ) هر کاری که خواستید میکنید.:)

mohan21

Member
برای ارسال sms با نرم افزاری که خودتون مینویسید از یه شرکت که مثلا وب سرویس sms رو در اختیار شما قرار میده اکانت میخرید و با وب سرویس ( soap ) هر کاری که خواستید میکنید.:)

میشه چند تا از این شرکت ها رو نام ببرید؟ (معتبر باشه)

mohan21

Member
یکی از بچه های همین انجمن هست که من خودم هم ازش سرویس گرفتم و راضی هم بودم.برای اینکه تبلیغ نشه واستون پیام خصوصی میفرستم.

دستتون درد نکنه ...

حال اگر بخوام خودم بعنوان ارائه دهنده باشم چطور ؟؟؟

و سایت هایی که طراحی می کنم، صاحبان سایت برای مدیریت sms ها وارد پنل مربوطه سایت خودشون بشن و .... و نیازی به وارد شدن به پنل سایت من نباشه ....
یعنی در قسمت مدیریت سایت علاوه بر امکانات معمول، امکان مدیریت sms هم داشته باشن ...
پس باید یه کارهایی صورت بگیره ... !!!

sajadmaz

Member
تمامی کار ها از طریق وب سرویس انجام میشه ، خوشحال میشم تو این زمینه بتونم کمکتون کنم.

mohan21

Member
تمامی کار ها از طریق وب سرویس انجام میشه ، خوشحال میشم تو این زمینه بتونم کمکتون کنم.

ممنون دوست گرام

بفرمائید تا همه دوستان استفاده کنند ؟؟؟؟

خوب من از کجا باید شروع کنم ؟؟

چطور در سایت هایی که طراحی میکنم این امکان رو می تونم به صاحبان سایت بدم ؟؟

sajadmaz

Member
شما باید یک خط خریداری کنید + پنل یا یک وب سرویس

پنل = فقط میتونین از توی همون پنل اس ام اس ارسال و دریافت کنین

وب سرویس = به هرکجا که بخواین میتونین ترافیک ارسال و دریافت خود را انتقال بدین نمیدونم Soap به گوشتون خورده یا نه ؟ یک جور Remote function access هست و خیلی راهت با خطتون ارتباط برقرار میکنین و خیلی امکانات دیگه

هزینه هم که فرق میکنه بسته یه نیاز شما داره.

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
ممنون دوست گرام

بفرمائید تا همه دوستان استفاده کنند ؟؟؟؟

خوب من از کجا باید شروع کنم ؟؟

چطور در سایت هایی که طراحی میکنم این امکان رو می تونم به صاحبان سایت بدم ؟؟
شما بهتره بقیه سوالاتتون رو از طریق پیام خصوصی از sajadmaz بپرسید

mohan21

Member

یک خط ؟؟

خودم بخوام بعنوان ارائه دهنده باشم ...
یعنی به دیگران خط واگذار کنم و بتونم در سایت خودشون امکان مدیریت sms رو راه اندازی کنم ....

چرا ؟

آیا بهتر نیست همین جا مطرح بشه تا دیگر دوستان هم استفاده کنن ؟؟

mohan21

Member

یک خط ؟؟

خودم میخوام بعنوان ارائه دهنده باشم ...
یعنی به دیگران خط واگذار کنم و بتونم در سایت خودشون امکان مدیریت sms رو راه اندازی کنم ....

چرا ؟

sajadmaz

Member
خوب شما باید از شرکت های واگذلر کننده این سیستم وب سرویس خریداری کنید و خودتون پنل بنویسید و کاربرانتون رو مدیریت کنین شرکت های اصلی قیمت هاشون خیلی وحشتناک هستند پیشنهاد من اینه که از یک شرکت واسته وب سرویس بگیرین خیلی خیلی مقرون به صرفه هست.

eliTive

Member
اول اینکه از همکاری و کمک دوستان ممنون.

البته اطلاعات بچه ها کم نیست ! کسی تا حالا سوال نکرده بود
راست می گی ها مسعود جون، فکر کنم اطلاعات خودم خیلی پایینه. :wink:

sajadmaz جان ، میشه بیشتر در مورد این وب سرویس بیشتر توضیح بدی یعنی کلا چی هست ، نیاز به سخت افزار داره یا یه سرور مثل سرور های هاستینگ و اجاره ای هست یا ... لطفا کاملا راهنمایی کنم و وصل شدن به این وب سرویس ها و پنل نوشتن چطوره؟ خیلی سخته یا خیلی خیلی سخته؟ ( من در حد CMS نوشتن PHP رو بلدم )

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
منظورم این بود که مسائل مالی رو اینجا مطرح نکنید وگرنه بحث علمی که خوبه منم استفاده میکنم! :دی

Masoud1365

مدیر انجمن
اول اینکه از همکاری و کمک دوستان ممنون.

sajadmaz جان ، میشه بیشتر در مورد این وب سرویس بیشتر توضیح بدی یعنی کلا چی هست ، نیاز به سخت افزار داره یا یه سرور مثل سرور های هاستینگ و اجاره ای هست یا ... لطفا کاملا راهنمایی کنم و وصل شدن به این وب سرویس ها و پنل نوشتن چطوره؟ خیلی سخته یا خیلی خیلی سخته؟ ( من در حد CMS نوشتن PHP رو بلدم )

شما اگر در رابطه با soap یه سرچی بزنید همه چیز دستتون میاد.نیاز به سخت افزار خاصی نیست . شما از یه شرکت پنل sms رو میخرید و بعدش با soap تمامی تراکنش ها رو داخل سایتتون انجان میدید.
برای اینکه خودتون هم بتونید خط واگذار کنید یا کلا خدمات sms بدید از یه شرکت reseller میگیرید که تقریبا شبیه سیستم های ریسلر هاستینگ هست و بعدش ادامه ماجرا :wink:
چیزه پیچیده ای نیست :green:

موفق باشید.

sajadmaz

Member
شرکت های اصلی 3 تا بیشتر توی ایران نیستند (مگفا ، اتیه داده پرداز ، رهیاب)

شرکت های زیر مجموعه هم زیاد هستند که یکی از اونا خود بنده هستم

mohan21

Member
شرکت های اصلی 3 تا بیشتر توی ایران نیستند (مگفا ، اتیه داده پرداز ، رهیاب)

شرکت های زیر مجموعه هم زیاد هستند که یکی از اونا خود بنده هستم

به نظر شما (که تجربه کار در این مورد رو دارید) کدام یکی بهتر هستند ؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا