درباره متحرک سازی مدل برای بازی رایانه ای...3ds max

karlos002

Member
سلام
یه سوال دارم و اون اینکه من برای بازی جنرال دارم یه سکوی پرتاب موشک درست می کنم حالا میخوام بدونم چطوری می تونم اونو متحرک کنم
که داخل بازی هم تحرک داشته باشه
اگر دقت کرده باشید سکو های پرتاب موشک زمین به هوا متحرک هست
من میخوام چرخش 90 درجه داشته باشه و دور خودش بچرخه
و اینکه آیا برای زمانی که موشک ازش شلیک میشه هم باید متحرک سازی بکار ببرم؟(توضیح کامل بدین لطفا)یا نه؟

لطفا راهنماییم کنید.

شما برای انیمیت بازی باید اول لیست تمام حرکات مورد نیاز سفارش دهنده را با تمام جزئیت داشته باشی و همه حرکات را به صورت تک تک و مجزا از هم اجرا کنی
به طور مثال اگه قراره هم پرتاب موشک داشته باشی و هم چرخش موشک انداز،هر کدام از حرکت ها را باید به صورت مجزا اجرا کنی و به برنامه نویس تحویل بدی مثلا از فرم 1 تا 50 پرتاب موشک و از فرم 51 تا 100 چرخش به دور خود و... از این جا به بعد وظیفه برنامه نویس و یا کاربر موتور گیم هست که حرکت ها را با هم ترکیب کنه و یا برایشون ترتیبی مشخص کنه
البته بعضی از حرکت ها کاملا داینامیک هستند و یا چون کاملا تحت تاثیر اجرای گیمر هستند باید حتما داخل موتور گیم انیمیت بشوند بنابراین باید لیست این انیمیت ها را هم باید داشته باشی که الکی انیمیت ندی که بعدا کاربرد نداشته باشه
البته اجرای افکت ها نیز معمولا داخل موتور انجام میشه مثلا اگر شما انیمیت پرتاب موشک داری شما نباید دود پشت موشک را هم اجرا کنی این کار باید با ابزارهای داخل موتور انجام بشه

یکی از تفاوتهای اصلی انیمیت در بازی و انیمیشن در اینه که در انیمیشن هر چیزی کارگردان میگه انیماتور اجرا میکنه و همان رندر میشه و بیننده هم دقیقا همان چیزی که از قبل انیمیت شده را میبینه اما در بازی این بازیباز هست که با فشار دادن کلید باعث میشه یک انیمیشن خاص اجرا بشه و بنابراین اصل امعلوم نیست کدام انیمیت اول و یا کدام ها به ترتیب اجرا میشه پس کارگردان هنری و یا سرپرست انیماتورها لیست تمام انیمیت های ممکن و مورد نظر را به انیماتور میده و انیماتور تک تکه اون انیمتها را باید به صورت مجزا اجرا کنه و تحویل بده ولی در حین بازی ممکنه تعداد زیادی از انیمیت ها توسط بازیباز اصلا اجرا نشه ولی حتما باید حتما توسط انیماتور تمام حالتها در نظر گرفته شده باشه و انیمیت بشه

بعد از این توضیحات با توجه به چیزی که من از توضیحات شما برداشت کردم ، احتمالا سکوی شما متحرک نیست و چرخ نداره و فقط حول محوره خودش اون هم وقتی که بازه میتونه بچرخه و احتمالا به انیمیتهای زیر نیاز دارید که باید به ترتیب انجام بدید البته حتما باید کارگردان کار به شما بگه چه کاری انجام بدید :
1- باز شدن سکوی پرتاب با موشک روی آن تا درجه مورد نظر
2- جرخش 90 درجه سکوی پرتاب با موشک روی آن به سمت چپ
3- جرخش 90 درجه سکوی پرتاب با موشک روی آن به سمت راست
4- بسته شدن سکوی پرتاب با موشک روی آن
5- و اما در مورد شلیک موشک اگر حتما برای شلیک موشک، باز شدن سکو باید به مقدار خاصی برسه و بعد شلیک بشه شما باید این موضوع را هم انیمیت کنی ولی اگه معلوم نیست توی چه زاویه ای موشک شلیک میشه و ممکنه یک بار در 90 درجه یک بار در 30 درجه و .... شلیک بشه این وظیفه انیماتور داخل موتور هست که موشک را انیمیت کنه و البته در هر دو حالت اجرای دود پشت موشک و انفجار موشک پس از برخورد به وسیله سیستم ذرات و به احتمال بسیار بالا داخل موتور بازی اجرا میشه

karlos002

Member
در این مورد تحقیق کردم
گزینه ای به نام dommy هست که میتونه همین کار رو انجام بده
کسی در باره ساختش و کار باهاش چیزی میدونه؟

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
dummy
اون شخص منظورشو اشتباه به شما رسونده، dummy فقط به عنوان يك كمك كننده براي انيميت يك قسمت از جسم بكار ميره. از پنل create و زير مجموعه ي helper ميتونيد dummy رو وارد صحنه كنيد. يك آموزش از شركت اتودسك هست كه دقيقا همين كارو انجام ميده، توي يوتيوب هم هست سرچ كني.

karlos002

Member
من میخوام بدونم چطور باید مدلی که تحرک داره
مثلا یه تانک قسمت چرخ ها دامی داره
قسمت شلیک همینطور
میخوام بدونم چطور دامی رو تنظیم کنم
مثلا در قسمت چرخ که دامی ایجاد می کنم چه چیزهایی باید به دامی اعمال کنم تا داخل بازی اون قسمت متحرک بشه

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
جسم مورد نظر رو به dummy اسكين ميكنيد و انيميتش ميكنيد.
ساخت انيميشنش توي مكس كاري نداره، بايد بلد باشي توي انجين ازش استفاده كني، فكر ميكنم شما اون رو بلد نيستي.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
آموزش زیر رو هرجور شده گیر بیار، همون چیزیه که میخوای
Advanced content creation ,-FBX pipeline for power users- - YouTube

اونجور که از آخر اسمش معلومه از یوتیوب گرفته شده، مال اتودسکه.

karlos002

Member
لینک هایی که در وب پیدا کردم اکثرا قدیمی شدن
یوتیوب هم که ماشالله فیلتره

میشه نشونی بهتری بدی

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
مال آنتی ویروسته، آنتی ویروس رو غیر فعال کن
ضمنا اون متن، وسطش ... اومده، تو باید لینک رو کپی کنی. روش کلیک راست کن و Copy link Address رو بزن

جدیدترین ارسال ها

بالا