درباره تگ marquee و خاصیت آن

tarhebartar

Member
شاید برای شما این سوال پیش اومده باشه که این تگ چی هست یا بخواهید بدونید که بعضی از سایت ها چه جوری یکسری لوگودونی متحرک یا لینک ها رو متحرک می کنند.بله با استفاده از این تگ می توان این کار رو انجام بدیم.سیستم کلی این تگ به این صورته که جهتی برای حرکت خود می گیرد و سرعت هم میشه برای حرکت تعیی کرد و همچنین می توان مشخص کرد که وقتی موس روی آن نشانه می رود بایستد یا تکون بخوره.

HTML:
<marquee>Your text !</marquee>

برای تغییر در سرعت میان کد های زیر رو بهش اضافه می کنیم:

HTML:
<marquee scrollamount="1" scrolldelay="0">Your text !</marquee>

برای تعیین جهت حرکت میان کد های زیر رو اضافه می کنیم:

HTML:
<marquee direction="up" scrollamount="1" scrolldelay="0">Your text !</marquee>

من توی بالا up گذاشتم یعنی میره بالا ولی شما می تونید به سمت های دیگه مثلا right یا left تغییر بدید.

برای اینکه بتونید بهش لینک یا عکس برای لوگو اضافه کنید بین تگ عناصر رو درج کنید.

برای اینکه موس روش رفت وایسا و کنار رفت حرکت کنه اسکریپت های زیر رو بهش اضافه کنید :

HTML:
<marquee direction="up" scrollamount="1" scrolldelay="0" onmouseover="this.stop();" onmouseout="this.start();">Your text !</marquee>

اگر سوالی بود بپرسید!!!!!

majidf1

Member
سلام
خیلی ممنون از آموزشتون-
من چند وقته روی کد maqee یی کار میکنم که مثلhttp://beta.iranhost.com/باشه
ولی نمی دونم چطوری !!
اگه دقت کنید بیبینید که هر خبر رو که میاره چند لحظه صبر میکنه بعد حرکت میکنه و خبر بعد میاد
میشه توضیح بدین ؟

tarhebartar

Member
پاسخ سوال!

با سلام.

بله آقا مجید من سایت نمونه رو دیدم.با استفاده جاوا چنین کاری ممکن است.می تونی توی اینترنت دنبال کدهای جاوا متحرک سازی نوشته و از اینجور چیزا بگردی سورس زیاده.چون خیلی نوشتن کدش درد سر داره , وگرنه برات می نوشتم.سرچ کنی بهتره.

بای ! :lol:

سلام ،
من می خوام سه تا دکمه زیر marque ایجاد کنم .
یکی برای توقف ، یکی برای حرکت به سمت بالا و دیگری برای حرکت به سمت پایین .
مادامی که دکمه ای فشار داده نشده نیز اسکرول به سمت بالا حرکت کند .
راهنمایی فرمایید !
نمونه این روش را در پیام کوتاه سایت www.ghalebkadeh.com ببینید . البته این با php نوشته شده و من سر در نمی آورم !

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
با جاوا امکان پذیر است، اما با جاوا اسکریپت ساده تر است.

حالا که من پست ارسال کرده بودم ، قشنگ تر این بود که لینک تاپیک را می دادید تا اینکه بنویسید :
دوست عزیز، شما باید خود جستجو کنید...

tarhebartar

Member
با نام و یاد خدا.دوست عزیز راستش رو بخواید این روزا خیلی سرم شلوغه و اصلا حتی نمیتونم یه تگ p اضافه هم از برنامه خودم بنویسم.
توی ضمیمه ها یه فایل rar هستش . دانلود کنید

پیوست ها

• index.rar
    668 بایت · بازدیدها: 29
آخرین ویرایش:
ممنونم که فایل را قرار دادید.
من یک درخواست دارم :
چطور می شود وقتی روی دکمه های بالا و پایین می رویم سرعت marque دو برابر شده و با برداشتن موس، سرعت به حالت عادی بازگردد.
متشکرم

جدیدترین ارسال ها

بالا