درایو c من پرشده

PC man

Active Member
با پارتیشن مجیک از یکی از درایو هایی که فضاش بیشتره به مقداری که لازم داری جدا کن بعد اون رو به درایو c بچسبون

همين كه اين آقا گفتن. البته نورتون پارتيشن مجيك رو خريد. الان رو ورژن جديدش يك اسم نورتون اضافه شده

Parham

Well-Known Member
به جز اون راه راه های دیگری هم هستش که می‌شه از بهترین اونها اشاره کرد به :
1 - حذف کردن برنامه های اضافی‌
2 - حذف کردن فایل های ذخیره شده از اینترنت بر روی سیستم از طریقControl Panel > Internet Option >Delete Files
3 - انجام Disk Defragmenter از طریق Start > All Programs > Accessories > System Tools
4 - انتقال My Document در صورتی‌ که اطلاعات زیادی روی آن دارید به پارتیشن دیگر ...

آقا پرهام. ما فرض اين رو كرديم كه داداش ما اين كارا رو كرده. و الا بايد يه كلاس بذاري بگي وقتي 12 تا بازي 7-8 تا سي ديه رو نصب مي كني بايد آنيستال كني

Parham

Well-Known Member
دوست عزیز من هم نگفتم که راه شما مشکلی‌ داره ... فقط راه های دیگه را پیشنهاد کردم

Merott

Active Member
يه راه ديگه هم هست....
اينكه شما يك بار System Restore رو Off كنيد و بعد دوباره اون رو On كنيد....
با اينكار تمام فايل‌هاي System Restore ايجاد شده كه فضاي خيلي زيادي رو هم اشغال كرده‌اند از بين ميرن....
البته بايد خيالتون راحت باشه كه نيازي به Restore كردن ويندوز به قبل نداشته باشيد....

hassan2006

Member
سلام
به نظر من بهترین راه استفاده از نرم افزار پارتیشن مجیک هستش که به این وسیله میتونین فضای درایو C رو افزایش بدین.
برای دریافت توضیحاتی در مورد استفاده از این نرم افزار به من میل بزنید.
موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا