درایو های Share شده ی کلاینت

shabgard147

New Member
سلام

یک کافی نت زدم حالا درایو های e را بر روی تمام کلاینت ها Share کردم حالا می خوام آن را به صورت

یک درایو به my computer سرور اضافه کنم

راهنمایی کنید ؟

pesi

New Member
سلام عزيز
از كامپيوتر هاي كلاينت برو تو قسمت My Network Places بعد رو view workgrup computer كليك كن و يه پله up كن كه برگردي به صفحه مشخصه ها
بعد روي كامپيوتر سرورت كليك كن تا باز بشه
بعد روي هر كدوم از درايوا كه شير كردي كه نشون ميده اونجا كليك راست كن و گزينه map network drive رو بزن
يه پنجره باز ميشه كه اسم واسه درايوت ميخواد و يك حرف انگليسي كه خوش z رو انتخاب ميكنه واسه اسم و جاي درايو كه ميسازي تو my computer
بعد nex رش finish و تو my computer ميبينيش

نفهميدي بگو تصويري بزارم
چون فتوشاپم نصب نبود اينجوري گفتم :wink:

pesi

New Member
سلام

یک کافی نت زدم حالا درایو های e را بر روی تمام کلاینت ها Share کردم حالا می خوام آن را به صورت

یک درایو به my computer سرور اضافه کنم

راهنمایی کنید ؟

سلام عزيز
از كامپيوتر هاي كلاينت برو تو قسمت My Network Places بعد رو view workgrup computer كليك كن و يه پله up كن كه برگردي به صفحه مشخصه ها
بعد روي كامپيوتر سرورت كليك كن تا باز بشه
بعد روي هر كدوم از درايوا كه شير كردي كه نشون ميده اونجا كليك راست كن و گزينه map network drive رو بزن
يه پنجره باز ميشه كه اسم واسه درايوت ميخواد و يك حرف انگليسي كه خوش z رو انتخاب ميكنه واسه اسم و جاي درايو كه ميسازي تو my computer
بعد nex رش finish و تو my computer ميبينيش

نفهميدي بگو تصويري بزارم
چون فتوشاپم نصب نبود اينجوري گفتم

kawosh

New Member
سلام
من کارهایی رو که فرموده بودید انجام دادم برای کلاینتهایی که قبل از gatewayدر شبکه serveram بودند انجام دادم و کاملا درست بودند. اما برای clientهای خارج از ساختمان اصلا در workgroupم نمی بینمشون
لطفا راهنمایی بفرمایید

pesi

New Member
مطمئنين كه همه چي درسته وصل هست ؟؟
شناسايي نميكنه اينجور كه ميگين !!

جدیدترین ارسال ها

بالا