درايو مجازي

shakiba

Member
من يه نرم افزار ويژوال سي دي دارم
يه سي دي آموزشي هم دارم كه چون مال خودم نيست ميخوام اونو بريزم تو درايو مجازي
ولي هر كاري ميكنم نميشه
اينم بگم تا حالا با اين نرم افزار كار نكردم
اگه كسي باهاش كار كرده لطفا راهنماييم كنه

:roll:

K@VEH

Member
اقا بهترین برنامه برای این کار NERO هست
شما می تونید با اون ایمیج بگیرید مثل اب خوردن
به این صورت که ابتدا برنامه NERO را کامل نصب می کنید بعد اگر همراه این NERO برنامه ی NERO IMAGE DRIVE نصب شد که هیچ اما اگه نصب نشد یا NERO کامل نیست یا اینکه باید داخل سی دی برنامه رو بگردید تا این برنامه رو پیدا کنید و نصب کنید این برنامه یه DVD DRIVE مجازی برای شما درست می کنه بعد با برنامه NERO EXPRESS شروع می کنید به رایت اون CD که می خواهید ازش ایمیج بگیرید ولی وقتی می خواهید رایت کنید بجای CD WRITER باید IMAGE RECORDER را انتخاب کنید
بعد هم یه جایی روی هارد رو ادرس می دید که این ایمیج اونجا ذخیره بشه
به همین راحتی
اگه مشکلی بود بگو تا بیشتر توضیح بدم

ACTIVE

Active Member
البته آقا كاوه استاد مون هستند ولي منم نرم افزار Alcol 120% رو پيشنهد ميكنم . البته نه خدم كار كردم و نه ديدم ولي اينطور كه شنيدم خيلي امكانات ديگه هم داره كه ...
در مورد Nero هم بگم كه يكي از دريوهاي هاردتون البته فك كنم يك پوشه باشه ٬ به عنوان يك درايو در نظر ميگيره و شما ميتونين از اون به عنوان يك درايو مجازي استفاده كنيد .
درضمن از نرم افزار Win On CD هم ميشه استفاده كرد چون من با اين كار كردم توضيح ميدم .
پس از نصب برنامه و ساير قسمتهاي آن از سي ديهايي كه ميخواين Image بگيرين درون CD-ROM قرار و مسير فايل Image تون رو بديد .
بعد از عمل Image گيري شما با راست كليك كردن برروي فايل مورد نظر و انتخاب گزينه Mount { اگه درست نوشته باشم } يك درايو مجازي بصورت اتوماتيك فرض شده و فايل مورده در آنجا نماش داده ميشود در مابقي مسايل نيز بايد رفتاري مشابه يك CD با قسمت مجازي بوجود آمده داشته باشيد .

موفق باشيد .

shakiba

Member
ممنون از توضيحاتتون
ولي تا ٪8 ميره بعد متوقف ميشه
نميدونم چرا

shakiba

Member
ممنون از توضيحاتتون
ولي تا ٪8 ميره بعد متوقف ميشه
نميدونم چرا

K@VEH

Member
استفاده از اون هم کاری نداره
به این صورت است که باید برنامه NERO IMAGE DRIVE رو اجرا کنید بعد یه قسمت برای BROWSE داره اونو میزنید و بعد فایل IMAGE رو انتخاب می کنید بعد انگار که دقیقا اون سی دی رو درون یک از CD ROM هاتون گذاشتید
اگر اون سی دی حتی AUTO RUN هم داشته باشه دقیقا همونطور عمل می کنه که سی دی رو در سی دی رام گذاشتید و AUTO RUN اجرا میشه
اگر باز هم مشکلی داشتید بگید تا چند تا عکس براتون بذارم

K@VEH

Member
در مورد اینکه تا 8% پیش میره بعد متوقف میشه شاید اون سی دی خط داره و NERO نمیتونه ازش IMAGE بگیره یا اینکه قفلی چیزی داره!!!!!!!!!!!

shakiba

Member
سي دي آموزشي ويژوال بيسيك هادي سيستمه
ممكنه كه قفل داشته باشه؟

K@VEH

Member
در اين مورد اطلاعي ندارم
ديگر دوستاني كه از سي دي هاي اموزشي هادي سيستم استفاده كردند بايد بگن
شرمنده

جدیدترین ارسال ها

بالا