دراختيار گذاشتن صفحات وب براي ديگران

miraghaee

New Member
با سلام به دوستان طراح وب

من قبل از اينكه اين سوال را مطرح كنم تقريباً 30 يا 40 صفحه از تاپيك ها را ديدم ولي جوابم را پيدا نكردم. در طراحي صفحات وب تازه كارم و با FrontPage كار كرده ام ولي چطور مي توانم اين صفحات طراحي شده را براي ديگران قرار دهم و با چه آدرسي مي توان آن را نمايش داد.

البته فعلاً مي خواهم در يك شبكه داخلي نمايش داده شود و بعد نمايش در اينترنت.

با تشكر از شما

thekhosrow

Member
توي شبكه..

يه سيستم سرور هست ديگه اطلاعات رو ميريزي روي Local اون و ip اون رو ميده به بقيه استفاده كنند..

sajjad_eb

Well-Known Member
توي شبكه..

يه سيستم سرور هست ديگه اطلاعات رو ميريزي روي Local اون و ip اون رو ميده به بقيه استفاده كنند..

خودتون جواب خودتون رو دادین دیگه :D . اطلاعات رو ميريزي روي Local اون و ip اون رو ميده به بقيه استفاده كنن :D . چون با frontpage هم طراحی کردین فکر نکنم به صورت دینامیک باشه .
ولی اگه بخواین فراگیر تر باشه و تو اینترنت همه بتونن ببینن طبیعتا باید اطلاعات رو توی یک جا بریزین که هم همیشه به اینترنت وصل باشه و یه سری امکانات دیگه هم داش ته باشه که به اصطلاح بهش می گن Host . البته باید دومین هم تهیه کنی .

sajjad_eb

Well-Known Member
58.gif

خوب چرا شما جواب دادی ؟
من از طراح سوال پرسیده بودم
58.gif

شرمنده .
39.gif
38.gif

miraghaee

New Member
دوستان عزيز سلام
با تشكر از جواب و دقت شما.
من سايت خود را با فرانت پيج طراحي كردم و در پوشه d:\inetpub\wwwroot قرار داده ام. اما از كامپيوترهاي ديگر شبكه داخلي كه با كارت شبكه با هم در ارتباط هستيم و با تايپ شماره ip كامپيوترم بصورت http://000.000.000.000 (البته بجاي صفر ها عدد مربوطه را تايپ مي كنم) پنجره username , password ظاهر مي گردد. ظاهراً بايد تنظيمات Default web site را در Control Panel بخش internet information services انجام داد. ولي من هيچگونه اطلاعي از اين تنظيمات ندارم.
از دوستاني كه در اين زمينه اطلاع دارند خواهشمند است درصورت امكان جواب دهند.
با تشكر

جدیدترین ارسال ها

بالا