Fa درآوردن نام پوشه های درون یک مسیر خاص

ali abedian

Banned
سلام
چطور میتونم نام پوشه های درون یک مسیر خاص رو بدست بیارم و اونها رو به ترتیب در یک فایل متنی هر کدوم در خط جداگانه ذخیره کنم؟

به عنوان مثال در یک مسیر از درایو کامپیوترم تعدادی پوشه وجود داره که من ازش خبر ندارم چند تا هستن و اسمشون چیه! حالا من میخوام با کمک کدنویسی، نام این پوشه ها رو به دست بیارم و هر نام رو در یک خط جداگانه در یک فایل متنی ذخیره کنم

ممنون میشم واضح جواب بدین

silvercover

کاربر متخصص
شما می تونید برای اینکار از دستوری مشابه زیر در Command Prompt ویندوز (cmd) استفاده کنید:

کد:
dir c:\ /b/a:d >c:\list.txt

دستور بالا فهرست پوشه های درایو C رو در فایلی متنی به اسم list.txt ذخیره می کنه. شما می تونید کد بالا رو با استفاده از دستور Run در بیلدر اجرا کنید.

سوییچ b/ یعنی هیچ مشخصات مازادی نشون نده و سوییچ a/ و ادامش یعنی فقط پوشه ها رو نمایش بده.

همچنین شما می تونین از پلاگین foldy هم استفاده کنید.

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
براتون کدش رو نوشتم که میتونید از این روش هم استفاده کنید :
کد:
Path$ = <SrcDir>
For i=2 To LEN(Path$)
  Get$ = GetArrayItem(Path$,'\',i)
  If (Get$<>'') Then
    MessageEx("","Get$")
  Else
    Break()
  End
Next i

آخرین ویرایش:

ali abedian

Banned
با تشکر از راهنماییتون
ولی من میخوام این نام پوشه هایی که به دست میاد با یه سری کارکترهای دیگه ترکیب بشه و عبارتهای خاصی به دست بیاد و من تووی پروژه م ازش استفاده کنم..
مثلا:
من میخوام به این نتیجه برسم:
s1='folder1' این در یک سطر
's2='folder2' این درسطر دوم
و همینطور تااااااااا به تعداد پوشه های جستجو شده
البته هنوز رووش کار نکردم چون باید برم مهمونی ولی خب فکر کنم بشه از فایل متنی یکی یکی لود کرد و به نتیجه رسید..
خب باید برگردم ببینم چی میشه

از لطفتون خیلی خیلی سپاسگذارم

با تشکر فراوان

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
این کدی که آقای لوسیفر براتون گذاشته فقط نام پوشه های سازنده آدرس رو میده
یعنی پوشه های درون مسیر رو مشخص نمیکنه
مثلا برای C:\Program Files\Multimedia Builder498
دوتا پوشه Program Files و Multimedia Builder498 رو برمیگردونه که سازنده مسیر هستند
من برداشتم از سوالتون این هست که شما پوشه های داخل Multimedia Builder498 رو میخواهید، نه پوشه های مسیر رو
اگر اشتباه برداشت کردم که هیچی
اگر درست به نظرم رسیده ، بگید تا کدش رو براتون بزارم

ali abedian

Banned
این کدی که آقای لوسیفر براتون گذاشته فقط نام پوشه های سازنده آدرس رو میده
یعنی پوشه های درون مسیر رو مشخص نمیکنه
مثلا برای c:\program files\multimedia builder498
دوتا پوشه program files و multimedia builder498 رو برمیگردونه که سازنده مسیر هستند
من برداشتم از سوالتون این هست که شما پوشه های داخل multimedia builder498 رو میخواهید، نه پوشه های مسیر رو
اگر اشتباه برداشت کردم که هیچی
اگر درست به نظرم رسیده ، بگید تا کدش رو براتون بزارم

آقا قربانت، اگه یه نگاهی به پست دومم مینداختی میدیدی که من از راهنمایی اون دوستان به نتیجه نرسیده بودم ، خب لااقل جواب میدادین من امشب مشکلم حل میشد کارم گره نمیخورد..

البته من خودم دو یا سه سال پیش این کد رو برای خودم نوشتم و نمی دونم چی شد که توو این انجمن نذاشتم (شایدم گذاشتم ولی پیداش نکردم حالا) تووی سیستم دیگه م هست و توو دفتر کارمه که الان بهش دسترسی ندارم..
من اون موقع این کد رو برای دسترسی به پوشه های ذخیره شده در مسیر یاهو مسنجر نوشتم که میشد به آی دی هایی که کاربران باهاشون چت کردن رسید.. ولی الان نیازم برای کار دیگه است، پروژه مالتی مدیای مجموعه نرم افزارهای آریان 2011 رو دارم آماده میکنم و برای سرعت عمل در جمع آوری یه سری اطلاعات خاص نیاز به همچین کدی داشتم
برای همین بود که مزاحم دوستان شدم..

اگر جواب دادین که چه بهتر اگر نه مجبور میشم خودم مغزمو کار بندازم :-?

همین الان از مهمونی برگشتم و استرس داره منو دیوونه میکنه.. کار عقب افتاده خیلی زیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد

m javad

کاربر متخصص
ببین این به کارت میخوره
امشب خستم و نمیتونم کدهاشو بررسی کنم ببینم پی توش هست
امیدوارم کمکتون کنه

پیوست ها

• dir_exp.zip
    1,013 بایت · بازدیدها: 16

ali abedian

Banned
آقا بزرگواری کردی، دیدم کدها رو کاملا اون چیزی که میخواستم نیست و تا ساب فولدرها رو هم نشون میده و اینکه مسیر کامل هر کدوم از یافته ها رو هم نشون میده .. اصلاح میکنم تا به اون چیزی که میخوام برسم اونوقت حتما میذارمش اینجا

تشکر مرد جوان

جدیدترین ارسال ها

بالا