درآمد از فروش هاست

Iranwebco

New Member
به نظر شما کسی که کارش فروش هاست هستش چقدر باید در ماه فروش داشته باشه که به نسبت زمان و وقتی که برای ساپورت میزاره ارزش داشته باشه ؟
یعنی سود خالص از فروش هاست در ماه چقدر باشه ارزش زدن هاستینگ هست ؟

linkers

Member
سوال خوبیه. منم شدیدا منتظره جواب های دوستان هاستینگی هستم.

A-750

Active Member
نبايد زير 500 تا 700 باشه
خب پس همه مون جمع کنیم بریم
39.gif

vatanmusic

Well-Known Member
منظورشون اين بود اگه بخوايد خوب كار كنيد ايم مقدار
ولي 100% با اين وضع بازار كمتر از اين حرفاست

Iranwebco

New Member
متوسط درآمد ماهانه شما چقدره ؟ ماهی چقدر بابت سرور میدید و چقدر در ماه در میارید

iraninic

Member
واقعا سوال خوبی هست و البته جوابهایی ناقص و شاید هم از واقعیت دور .

I.NoBody

Active Member
ببینید دوستان، همه اینها بستگی به نوع و حجم کار شما داره.
همونطور که میدونید، بعضی از دوستان فقط یک reseller یا نهایتاً یک VPS دارن و خودشون به شخصه همه کار هاستینگ رو انجام میدن و شاید بعضی ها حتی دفتر کار هم نداشته باشیند.
معمولاً اینجور افراد اگه خوب کار کنند، بطور میانگین حدود 200 در ماه سود دارند.
بعضی از شرکت ها کمی بیشتر هزینه می کنند و قائدتاً باید سودشون هم کمی بیشتر باشه.
اما اگر بخواید بطور گسترده و تخصصی با تیم ساپورت و فنی روی هاستینگ کار کنید، نباید زیر 1.5 در ماه سود داشته باشید(در ایران)

pavnic

Member
دوستان درامد يك شركت هاستينگ نبايد نتها وابسته به فروش هاست باشد بايد خدمات ديگري هم ارائه دهد
درامدي كه من گفتم براي شركت با پشتيباني مالي و ثبت شده است نه شركتي كه با 10 هزار تومان نمايندگي داره و هاست ميفروشه و در كل يك نفر مدير دارد و تنها كارش فروش فضا است

Iranwebco

New Member
به نظر شما کسی که طراح سایت هستش و حدود 50 تا سایت طراحی کرده و مشتری هاش مسئولیت هاست رو هم گردن طراح انداختن آیا به صرفه هستش که VPS یا Dedicated بگیره ؟ آیا وقتی VPS جواب کارو نده و کم بیاره ارزش گرفتن Dedicated رو داره ؟
آیا به استرس و مسئولیتش می ارزه که خودت VPS بگیری و مدیریتش کنی . مثلا با ماهی 50 تومان سود ؟

Cman.Design

Member
در آمد هاستینگ میشه گقت الان واقعا افتضاحه ، اگر برای شروع می خواید شروع کنید تا 3 - 4 ماه اول 0 تومان حساب کنید . من خودم هاستینگ دارم و اینو از روی تجربه به شما میگم . چیزهایی که خیلی مهمه اینه که شما شرکت ثبت شده داشته باشین چون بیشتر مشتریان فکر این رو نمیکنند که خب شرکت باید مالیات بده ولی خب حق هم دارند و باید از جایی که میگیرند مطمئن باشه . چیز هایی که مهمه اینه که شما حداقل سرور اختصاصی داشته باشی که البته برای شروع توصیه نمیشه و بهتره که یه ری سلر داشته باشی که اگر خواستی من پیشنهادات دیگر هم برات دارم . اما بعد از اینکه کارت راه افتاد هزینه ها میره به سمت 50 - 60 تومن و اگر خیلی خرج کنی میتونی تا 1 ملیون هم ماهیانه در بیاری . اما هیچ متوسط و معدلی نداره . من در این چند ماهه مثلا هیچ نوع فروشی نداشتم ولی توی تابستون خب بد نبوده . اگر اطلاعات گسترده تری می خوای با آی دیم تماس بگیر ..

I.NoBody

Active Member
به نظر شما کسی که طراح سایت هستش و حدود 50 تا سایت طراحی کرده و مشتری هاش مسئولیت هاست رو هم گردن طراح انداختن آیا به صرفه هستش که VPS یا Dedicated بگیره ؟ آیا وقتی VPS جواب کارو نده و کم بیاره ارزش گرفتن Dedicated رو داره ؟
آیا به استرس و مسئولیتش می ارزه که خودت VPS بگیری و مدیریتش کنی . مثلا با ماهی 50 تومان سود ؟
در اين حالت، اگر سايت سنگيني نداريد، بهتره يك reseller بگشيريد.
خيلي دردسر نداره.
حداقل خيالتون راحته كه كدهاتون هم دست خودتونه
درآمدش هم هميون حدودي كه گفتين ميشه(شايد كمي بيشتر)

pardisgroup

Active Member
گزینه خوب ریسلر هست ... البته اگه سایت سنگین نباشه ... البته می تونید با همکارهای هاست هم همکاری کنید ، اون ها هاست رو تامین کنند و شما به کار طراحی بپردازید. شاید سودش کمتر باشه اما خیلی مسئولیت ها از روی دوش شما حذف می شه.

اگر طراح خوبی باشید من چون خودم دنبال طراح هستم ، می تونم همکاری کنم. با تشکر

teamnet

Member
دوستان عزیز جای بنده باشن چی می گن یک دفتر توی سعادت آباد همراه با یک سرور حداقل با ماهی 100 تا 120 تومان هزینه ...

اوضاع کار خیلی خرابه

be099

Member
لبته می تونید با همکارهای هاست هم همکاری کنید ، اون ها هاست رو تامین کنند و شما به کار طراحی بپردازید

نه نه نه !!! با هاستینگ ها همکاری نکنید با با تمام کله گنده هاشون کار کردم خیلی آدمای ... هستن

من یه سایت داشتم که پیشرفت خیلی خوبی داشت به طوری که تونستم در 4 ماه اول از خیلی از شرکت های معتبر تبلیغ بگیرم
این آقای مدیر هاست هم فکر کرد که من دارم پول پارو میکنم هر وقت گرسنش میشد سایتو یا قطع میکرد یا دیتابیسشو
منم مثل شما اول بارو نکردم تا اینکه سایتو کاملا قطع کرد و گفت فقط vps جواب میده , این در حالی بود که لود سرورشون فقط 0.1 درصد بود و کاملا دروغ میگفتن بعدش دوباره هر وقت گرسنش میشد میگفت vps باید منیج بشه اگه نه سایتت قطع میشه , ما هم که از ... ساده تر باور کردیم و تا سه چهار ما همینطوری هروقتی تبلیغ جدید میگرفتم پول میگرفت و vps که 25 دلار خریده بود به ما 200 هزار تومن فروختو یه 700 800 تومنی از ما گرفتو خلاصه حسابی ... از عدم اطلاع منو ترسم از جابجایی و دان شدن سو استفاده کرد.

I.NoBody

Active Member
آقا/خانم be099،
اگر شما اجازه داديد كه يك آدم به قول شما شياد(معني اش اين ميشه) شما رو سر كيسه كنه، دليل نميشه كه به كليه جامعه هاستينگ توهين كنيد.
من چند بار از غذاي رستوران ها مسموم شدم. پس از اين به بعد بايد هر رستوراني رو ديدم ببندمش به بد و بيراه؟

jowshany

Member
آقا/خانم be099،
اگر شما اجازه داديد كه يك آدم به قول شما شياد(معني اش اين ميشه) شما رو سر كيسه كنه، دليل نميشه كه به كليه جامعه هاستينگ توهين كنيد.
من چند بار از غذاي رستوران ها مسموم شدم. پس از اين به بعد بايد هر رستوراني رو ديدم ببندمش به بد و بيراه؟
شما تونستین تشخیص بدید که اون نقطه چین چیه؟ میشه به ما هم بگید منظورشون چی بوده؟
کدوم قسمت به جامعه ی هاستینگ توهین کردند؟

Iranwebco

New Member
راستش رو بخواید دوستمون تا حدودی حق داشتن. من هم 10 سالی هست تو این کارم با شرکتهای زیادی کار کردم .
چون هاست درو پیکر نداره هرجوری که بخوان با مشتری تا میکنن.
از بحث اصلی خارج نشیم.
اگه من ماهی 100$ واسه سرور میدم باید چقدر در ماه فروش داشته باشم ؟ دوستان هاستینگی میانگین درآمد ماهانشون چقدره ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا