داینامیک کردن html

Hadi2900

New Member
سلام
سایتی که با html نوشته شده چطور میشه داینامیک کرد مثلا میشه php رو واردش کرد اما تغییر در شکل سایت ایجاد نشه و در آخر بشه ریسپانسیوش هم کرد؟
در ضمن چندتا پست هارو خوندم اما نتیجه نداشت.

royatemp

Member
بله میشه یا شما باید دانش php کافی رو داشته باشید تا بتوانید مدیریت محتوی ایجاد نمایید . یا اینکه از مدیریت محتوی آماده استفاده کنید مثل وردپرس جوملا و... که میشه با توابع که این اسکریپ ها دارند یک سایت دنامیک طراحی کرد.

Hadi2900

New Member
بله میشه یا شما باید دانش php کافی رو داشته باشید تا بتوانید مدیریت محتوی ایجاد نمایید . یا اینکه از مدیریت محتوی آماده استفاده کنید مثل وردپرس جوملا و... که میشه با توابع که این اسکریپ ها دارند یک سایت دنامیک طراحی کرد.
یعنی باید php رو یاد بگیرم تا صفحات html و css رو پویا کنم؟ آخه فیلم های آموزشی فقط php رو یاد میدن ادغام html و php رو یاد نمیدن البته من خیلی مبتدی هستم . پس نمیشه از مدیریت محتوا آماده استفاده کرد تا داینامیک بشن حتما؟

royatemp

Member
یعنی باید php رو یاد بگیرم تا صفحات html و css رو پویا کنم؟ آخه فیلم های آموزشی فقط php رو یاد میدن ادغام html و php رو یاد نمیدن البته من خیلی مبتدی هستم . پس نمیشه از مدیریت محتوا آماده استفاده کرد تا داینامیک بشن حتما؟

این مدیریت محتوی که میگم نیازی به یادگیری پی اچ پی نیست فقط باید توابعی رو که قرار میدید کارایی آن را بدانید. فقط تنها کاری که قراره انجام بدید جایگزینی هس.

ehsan_np

New Member
ریسپانسیو کردن وب سایت به استفاده از php مربوط نیست و باید از css و html استفاده کنید. اگر اطلاعات html شما در حدی نیست که خودتان این کار را انجام دهید از template های آماده استفاده کنید. می توانید در گوگو responsive website template سرچ کنید.
برای استفاده از php به نظر من اگر اطلاعات برنامه نویسی بالایی ندارید می توانین از جوملا یا وردپرس استفاده کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا