دايناميك كردن title صفحات

smtp_ftp

Member
سلام دوتان عزيزم خسته نباشيد

من در سايتم كه خودم نوشتم همه مطالب رو در صفحه index.php سايت include مي كنم الان به يك مشكلي برخوردم و اون هم ثابت بودن title صفحات شما چه راه حلي رو پيشنهاد مي كنيد براي رفع اين مشكل مي خوام بر اساس محتواي صفحه title هم تغيير كنه

Domanjiri

Well-Known Member
سلام

title رو در فایل هایی که درخواست ها رو جواب میدن مقدار دهی بکنبد، یا اگر هم در index.php مقدار دهی می کنید با استفاده از داده هایی باشه که بدست اومده (بد توضیح دادم؟؟)

مثلن یه فایل دارید به اسم result.php که مطالب رو از دیتابیس می خونه، شما یه متغیر(مثلن) title$ رو در این فایل مقدار دهی کن (مسلما باید از اطلاعات دیتابیس باشه دیگه!) بعد چون این فایل در index.php اینکلود میشه، title$ در index.php وجود داره و میتونید ازش استفاده کنید.

موفق و پیروز باشید

smtp_ftp

Member
سلام من این کارو انجام دادم اما نشد خودتون که می دونید دستورات خط به خط اجرا میشه وقتی که اون صفحه که توش مقدار تایتل هستش include میشه قسمت header اجرا شده و دیگه نمیشه تغییر ش داد اگر میشه یک مثال عملی بزنید با تشکر

Domanjiri

Well-Known Member
درود بر شما

منظورتون هدر HTML هست دیگه؟ خب دوست من، بعد از اینکلود کردن دستورات هدر رو بسازید، من از معماری کد شما خبر ندارم ولی هر طور که باشه، باید بتونید این کاری که گفتم رو انجام بدین، و گرنه به نظرم بهتره کمی تغییرات در برنامتون لحاظ کنید.

آخه من نمی دونم چه مثالی براتون بزم الان:-? !
PHP:
<?php
//index.php
$title='this is main page';
include 'test.inc';
//حالا کد اچ تی ام ال رو تولید کنید
...
..
PHP:
<?php
//test.php
//کد مربوط به خوندن دیتابیس