داون شدن پیاپی هاست؟!؟

jowshany

Member
سلام
چند ماهی میشه که یه هاست unlimited گرفتم ماههای اول خوب بود و اصلا داون نمی شد و فقط روش فایل داشتم . چند وقت پیش چندتا اسکریپت PHP نصب کرد ، حدود 10 روز بعدش هاست روزانه 40 تا 50 بار داون میشد و هر بار هم که داون می شد یک دقیقه تا 2 دقیقه بعد درست میشد . با مدیر سرور صحبت کردم ایشون هم گفتن که هاست هیچ مشکلی نداره و کاملا سالمه البته خودشون هم از این هاست هم استفاده میکنن . مدیر اومد اطلاعات من رو انتقال داد به یه سرور دیگه که خلوت تر بود . باز هم درست نشد من هم گفتم مشکل از اسکریپت هاست حتما ، اسکریپت ها رو هم پاک کردم اما بازم درست نشد که نشد .
این اسکریپت ها یکی شون راپیدلچ بود یکی دیگه هم آپلودر بود .
ارور 403 Forbidden رو هم میده .
به نظرتون مشکل از چیه؟

Mozafary

Member
۱ یا ۲ دقیقه؟توی این زمان دیگر سایتهای روی سرور هم down میشن؟این موضوع رو با سیستم خودتون چک کردین یا از طریق سایتهایی مانند host-tracker.com؟

jowshany

Member
از طریق سایتهای زیر مانیتور کردم :
myserveralerts.com
host-tracker.com
هر وقت هم که داون میشه این سایت ها برام ایمیل میفرستند و من هم همون موقع به سایت میرم و میبینم که ارور 403 Forbidden رو نمایش میده .
دامینی هم که روی این هاست پارک کردم مجانیه یعنی co.cc هستش . اما الان یک دامین جدید پارک کردم .
ادمین سرور هم گفتند ما که مانیتور میکنیم هیچ مشکلی نداره .

jowshany

Member
کسی نیست جواب بده .
ببینید وقتی که هاست داون میشه من میتونم با FTP وارد بشم ولی نمیشه دانلود کرد و ارور زیر رو میده :
Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Mozafary

Member
دامین جدید پولی هست؟و بازهم down میشه؟
اگر اینطور هست خوب!مدیر سرور بهت دروغ میگه به همین سادگی :D

jowshany

Member
دامین جدید پولی هست؟و بازهم down میشه؟
اگر اینطور هست خوب!مدیر سرور بهت دروغ میگه به همین سادگی :d
ممنون از پاسختون .
اما شرکت هستند و فکر نمیکنم اینطور باشه ، چون خودشون چندیدن بار با من تماس گرفتند و پیگیری کردند . و واقعا پاسخگو بودند اما باز این مشکل پیش میاد . دامین رو هم عوض کردم ولی باز به همین صورته .
سایت های دیگر رو که از سرویس های این شرکت استفاده میکردند رو هم معرفی کردند من هم اون سایتها رو مانیتور کردم و هیچ مشکلی نداشتند .

jowshany

Member
اتفاقا اطلاعات رو یک بار به یه سرور دیگه منتقل کردند اما درست نشد . یک بار دیگه هم یک اکانت جدید روی سرور جدید که ترافیک پایینی داره ساختند و فایل ها رو دوباره آپلود کردم . اما باز مشکل حل نشد .
یکی از دوستان توی انجمن webhostingtalk گفتند به خاطر پریمیشن روت هاست ِ.
دسترسی به روت هاست من روی 707 تنظیم شده . ایشون گفتند که به 750 تغییر بدید .

آخرین ویرایش:

Mozafary

Member
بعید میدونم به permission ربط پیدا کنه!اخه مشکلت دائم نیست که!بعضی اوقات هست.
البته permission 707 دسترسی کامل به بازدید کننده ها میده نباید مشکلی داشته باشه!!

jowshany

Member
بله متاسفانه پرمیشن ها رو هم تغییر دادم درست نشد .
آیا وقتی هاست داون میشه به ftp میشه دسترسی داشت؟

Mozafary

Member
در این مورد بخصوص!شما میتونی به ادرس ip سرورت ftp بکنی،چون میگی بقیه سایتهای روی سرور مشکلی ندارن!

jowshany

Member
منظور شما رو متوجه نمیشم .
وقتی که هاست داون میشه من به FTP دسترسی دارم و می تونم باهاش کار کنم . ولی وقتی که میخوام از طریق http دانلود کنم مشکل پیش میاد .

Mozafary

Member
!!!
فقط برای یک فایل خاص یا برای صفحات معمولی سایت هم مینطوره؟
این چیزی که میگی مربوط میشه به permissionها!
منظور شما رو متوجه نمیشم .
وقتی که هاست داون میشه من به FTP دسترسی دارم و می تونم باهاش کار کنم . ولی وقتی که میخوام از طریق http دانلود کنم مشکل پیش میاد .

jowshany

Member
ببینید این هاستی که من گرفتم فقط از طریق ftp بهش دسترسی دارم یعنی کنترل پنلش گرون بود و من نگرفتم فقط اف تی پی دارم .
برای تمامی فایلها و پوشه ها این اتفاق رخ میده . یعنی وقتی که یه فایل php روی هاست رو اجرا میکنم این ارور رو باز میده .

آخرین ویرایش:

jowshany

Member
دسترسی کل پوشه ی root رو به 755 تغییر دادم الان درسته تا ببینم باز داون میشه یا نه .
ممنون از لطفتون .

jowshany

Member
متاسفانه دسترسی ها رو تغییر دادم درست نشد .
دیگه نمی دونم باید چیکار کنم . همه چی رو تست کردم اما باز مشکل داره .

بین فایلها و اسکریپهایت احتمالا مشکلی وجود داره
شاید به سایتت حمله میشه....
به هاستت هم بگو دی ان اس ها رو چک کنه
به هرحال چیز بعیدیه که هاست نتونه مشکل رو پیدا و حل کنه

I.NoBody

Active Member
لطفاً اين بار كه دان شد، ببين ميتوني وقتي دان هست، وارد ftp بشي؟
ميخوام بدونم واقعاً هاستت دان ميشه يا وب سرورت؟
اگه آدرس سايت هم بدي، بهتره

جدیدترین ارسال ها

بالا