دانلود چند فایل از RapidShare !!??

Mecho

Member
سلام ...
یه سری از دانلودها به صورت چند تیکه در اومده که از RapidShare باید اونها رو گرفت . منتهی ایرادی که هست اینه که اجازه نمیده بهت چندتا فایل رو همزمان دانلود کنی و اگه یکی بگیری بعدی میره برا 70 یا 80 دقیقه بعد !
فایلهای حجیم هم که به کلی قسمت تبدیل شده و براگرفتنش باید چند روزی رو سرکار باشی .
میخواستم بدونم راهی هست برای رفع این مشکل ؟؟
ممنون میشم راهنمائی کنید .

Sunboy454

Active Member
یه سری برنامه هست ، میتونی امتحان کنی ؛
تو گوگل برای اسم های زیر جستجو کن ؛ اگه پیدا نکردی واست میزارم :
کد:
RapidLeecher
Universal Share Downloader

Mecho

Member
سلام . مرسی
گرفتم برنامه هارو .
اون اولی که ایراد میگرفت که کانکشنت وصل نیست و بعد یه کد میخواست که مطمئن نیستم اونی که زدم همونی باشه که لازم داشته یا نه ( همون کدی رو زدم که اولش تو سایت رپید میده )

دومی هم اد کردم فایلها ثانیه که تموم میشد سریع از روشون میگذشت و دانلود نمیکرد !

طرز کارشون هم بگی ممنون میشم یا ایرادشونو بگی چیه .
مرسی

Sunboy454

Active Member
در صورتی که اونا جواب نمیدن شما باید از پروکسی برای عوض کردن Ip خودتون استفاده کنی ، و یا بر طبق قوانین خودش یه مدت زمانی رو صبر کنی ؛

Mecho

Member
Sunboy454 گفت:
در صورتی که اونا جواب نمیدن شما باید از پروکسی برای عوض کردن Ip خودتون استفاده کنی ، و یا بر طبق قوانین خودش یه مدت زمانی رو صبر کنی ؛

مشکل شد 2تا ... پروکسی رو چجوری عوض کنم .
بعد اینکه امکان اینکه من بد استفاده کرده باشم از اون نرم افزار نیست ؟؟؟ بیخیال Ip بشیم ؟؟؟
یه عکس میفرستم بی زحمت یه نگاهی بندازید ...
مرسی

پیوست ها

• Image2.GIF
    Image2.GIF
    185.6 کیلوبایت · بازدیدها: 12
آخرین ویرایش:

Sunboy454

Active Member
شما تیک پروکسی رو بردارین ، ببینین حل میشه ؛ در ضمن پروکسی هایی رو تنظیم کنین که تست شده باشه و فعال باشن ، لیست خود برنامه تقریبا قدیمیه ؛ باید از برنامه های دیگه ای برای پیدا کردن پروکسی استفاده کنین ؛ در هر صورت بدون پروکسی امتحان کنین ؛
دومی هم میتونین تو options قسمت Settings تنظیم کنین که تعداد سعی های مجدد و ... زیاد باشه ..

Mecho

Member
Sunboy454 گفت:
شما تیک پروکسی رو بردارین ، ببینین حل میشه ؛ در ضمن پروکسی هایی رو تنظیم کنین که تست شده باشه و فعال باشن ، لیست خود برنامه تقریبا قدیمیه ؛ باید از برنامه های دیگه ای برای پیدا کردن پروکسی استفاده کنین ؛ در هر صورت بدون پروکسی امتحان کنین ؛
دومی هم میتونین تو options قسمت Settings تنظیم کنین که تعداد سعی های مجدد و ... زیاد باشه ..

راستش من هردو تا کاری که گفتین رو کردم نشد باز . البته خوب راه بدست اوردن پروکسی رو هم بلد نبودم .. فقط تمام پروکسیهای توی اون لیست رو عوض کردم که خوب بازم نشد ....

جدیدترین ارسال ها

بالا