دانلود رایگان مجموعه آموزشی Total Training for Adobe Photoshop CS4 Extended: Essentia

ZBN

New Member
من یه سری آموزش که بصورت رایگان ارائه میشه رو دیدم که مطلبشو اینجا میذارم تا شما هم ببینید

Adobe_Photoshop_CS4_Extended_Essentials.jpg

۱ فایل rar | حجم: ۷۶۲ مگابایت فشرده، ۱۱۰۰ مگابایت extract شده | لینک دانلود مستقیم

بار دیگر در گرافیکسولوژی به معرفی مجموعه ای آموزشی از شرکت Total Training پرداخته ایم. شما عزیزان و علاقه مندان امکان دانلود این مجموعه از طریق لینک مستقیم را دارید.

Total Training for Adobe Photoshop CS4 Extended: Essentials
شرکت Total Training در این مجموعه در ۶ ساعت به آموزش Adobe Photoshop CS4 پرداخته است. این مجموعه برای سطح مبتدی و متوسط مناسب بوده و با وجود فایل های source در کنار فیلم های آموزشی، انواع تکنیک ها و اصول مطرح شده را می توانید عملا امتحان و بررسی نمائید.

با هم نگاهی به مباحث این بسته آموزشی می اندازیم:
" به منبع مراجعه کنید "

cs4ps.gif
قیمت این بسته در وب سایت totaltraining.com:ا۱۰۰$

گرافیکسولوژی تنها ارائه کننده این مجموعه شامل “۶ ساعت فیلم آموزشی + فایل سورس پروژه ها” بصورت رایگان از لینک دانلود مستقیم میباشد.

مژده به کسانی که امکان دانلود این فایل را ندارند!!! این عزیزان میتوانند بسته آموزشی Total Training CS4 شامل سه دوره آموزشی
۱) Adobe Flash CS4 Professional
Adobe Photoshop CS4 (2
Adobe Illustrator CS4 (3

ویرایش شد

.
download.gif
.
کد:
http://dl1.grafixology.ir/1387/10/Total_Training_Photoshop_CS4.rar
Password: www.grafixology.ir

آخرین ویرایش توسط مدیر:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز خوش اومدید.

و ممنون بابت قرار دادن این آموزش.

فقط خواهشا لینک سایت یا فروشگاه ایرانی رو قرار ندید.

ZBN

New Member
بله، چشم. دقت نکردم که لینک فروشگاه توی متن هست. من چون از این سایت خیلی دانلود میکنیم گفتم اینجا هم بذارم تا شما استفاده کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا