دانلود با قابلیت resume

limooshirin

Member
سلام بر دوستان
اینترنت من حجمی 512 ست ( محدود در ماه 2GB ) و شبها از ساعت 2 تا 7 صبح دانلود مجانی
از نرم افزار download manager واسه دانلود لینکهای مستقیم استفاده میکنم و اونو تنظیم میکنم روی اتوماتیک از ساعت 2 نصف شب تا هر وقت که دانلود تموم بشه بعد خودش کامپیوتر رو خاموش میکنه ( و منم در خواب ) اما هر وقت بخوام چندتا فایل رو مثلا از رپیدشیر دانلود کنم باید بیدار بمونم و میدونید که تا یک فایل دانلود نشه نمیشه فایل بعدی رو دانلود کرد و همچنین محدودیت های دیگه من جمله که قابلیت resume رو نداره تا اینکه یه نرم افزار دیگه گیر آوردم که میشه از سایت رپیدشیر فایل رو با قابلیت resume و همچنین دانلود چندتا فایل به طور همزمان از این سایت دانلود کرد . اما وقتی که فایل بصورت کامل دانلود میشه و میخوام اونو باز کنم میگه فایل یا خراب شده و یا موجود نیست .
خواهشا اگه کسی در این باره که چطوری میشه از این سایت به صورت اتوماتیک چندتا فایل رو بدون اینکه منتظر دانلود باشیم اطلاعاتی داره رو به ما هم بگه تا استفاده کنیم. یا اینکه ایا میشه همون نرم افزار دانلود منیجر رو واسه دانلود مستقیم ازین سایت تنظیم کرد؟ مثلا" لینک مستقیم رو به این نرم افزار بدیم و اون چندتا فایل رو دانلود کنه ؟
هر کی هم خواست که نرافزار دانلود از سایت رپیدشیر رو تهیه کنه یه پیغام بده .
ممنون

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا