اگه میشه یه سایت ثبت دامین مجانی (غیر از دات tk) و از این قبیل .com واینا بود چه بهتر
b_hosseini New Member May 9, 2007 #1 اگه میشه یه سایت ثبت دامین مجانی (غیر از دات tk) و از این قبیل .com واینا بود چه بهتر
vatanmusic Well-Known Member May 9, 2007 #2 عزيز من .com اينا كه مجاني نيست ولي .co.sr مجانيه www.dot.co.sr موفق باشي
charshakh.com Banned May 9, 2007 #3 اگر هم دومين واقعي مجاني خواستي --------- اين جا پست بده ، بعد به مدير كل پيام خصوصي بده و درخواست كن !
اگر هم دومين واقعي مجاني خواستي --------- اين جا پست بده ، بعد به مدير كل پيام خصوصي بده و درخواست كن !
hostafarin Member May 25, 2007 #8 شما با خريد هاست از ما ميتوانيد از دامنه رايگان بهرمند شويد : با تشكر
vatanmusic Well-Known Member May 26, 2007 #9 دوستان عزيز اين دوستمون گفت دامين مجاني ميخوام نگفت ميخوام بخرم كه همگي قيمت دامين اينجا زديد
DrXoX Active Member May 29, 2007 #10 vatanmusic گفت: دوستان عزيز اين دوستمون گفت دامين مجاني ميخوام نگفت ميخوام بخرم كه همگي قيمت دامين اينجا زديد کلیک کنید تا باز شود... بله ایشون دامین مجانی خواستن نه پولی
vatanmusic گفت: دوستان عزيز اين دوستمون گفت دامين مجاني ميخوام نگفت ميخوام بخرم كه همگي قيمت دامين اينجا زديد کلیک کنید تا باز شود... بله ایشون دامین مجانی خواستن نه پولی
Mr.Steres Active Member May 31, 2007 #12 خوب این بالایی راست می گه من که سالانه دارم مثلا 11پول دامین میدم باید با تو یه فرقی داشته باشم مفتی که نمی شه داداش همه چیز خرج دره!
خوب این بالایی راست می گه من که سالانه دارم مثلا 11پول دامین میدم باید با تو یه فرقی داشته باشم مفتی که نمی شه داداش همه چیز خرج دره!