داستانهاى من و كارت سپنتا

rahmani

Member
با سلام.
عجب وضعيت عجيبيست اين سرويس اينترنت! اين داستان بخشى از مشكلات عدم كنترل و بازرسييست.

پشت كارتهاى اينترنت سپنتا نوشته شده كه اگر فرم نظرخواهي روي كارت را پر كنيد و ارسال كنيد برايتان معادل همين كارت يك كارت ديگر ارسال مي شود. خوب من هم تا مدتي پيش كه سرويس آن خوب كار مي‌كرد و كمتر مشكل داشت از آن استفاده مي‌كردم و براي همين چيزي حدود 120 يا 110 ساعت كارت را پر كردم و برايشان فرستادم البته حدود 7 ماه پيش. پس از پيگري تلفني بالاخره برايم فقط 10 ساعت فرستادند. البته 110 ساعت ديگر هم دارم كه هنوز نفرستادم. يعني در جمع 220 ساعت. امروز كه تماس گرفتم مي‌گويند حداكثر 10 ساعت بيشتر نمي‌فرستيم( بجاي 220 ساعت). در واقع مي‌گويند منظور ما اينست كه براي هر نفر يك كارت. جالب است نه؟ كي‌به كيه؟
بحث چند ساعت اينترنت نيست بحث عدم تعهدي است كه حتي مكتوب آنرا هم قبول نداريم.
البته خيرى هم در آن بود چون دو ماهي است كه سراغ كارت ديگري رفتم و تازه فهميدم كه چقدر سرويس سپنتا ضعيف بوده.
بحث سرويس و خدمات پيشكش لااقل اخلاق را رعايت كنيم.

آقا هر كي هر كي يه ديگه.
فكر كن يه ISP از یه سایت خوشش نمی یاد ور می داره فیلترش می کنه حالا سایت چیه: پرشین بلاگ
یا مثلا یه نفر یه وبلاگ می بینه که خلاف موازین ... ور می داره سایت ارائه دهنده وبلاگ رو فیلتر میکنه خشک، تر ، نیمه خشک با هم میسوزن برای عبرت هم بقیه سایتها پرشین بلاگ، وبلاگر و ... رو فیلتر میکنه یه وقت ... مشکل آفرین نشه
ما هم باید بشینیم و نگاه کنیم. 8O 8O

rahmani

Member
جالبتر اينكه مثلا همين ISP كلمه‌ي baby فيلتر كرده و به همين دليل شما نمى‌توانيد مثلا سايت babylon را هم ببينيد.

amirhomayoun

Active Member
تصور كن توي لينكت اين كلمه باشه : parsexpert . ميبيني sex افتاده بغل هم ! براي همين فيلتر ميشه!

R_chizari

Active Member
نرم افزار فيلتري كه استفاده ميشه اسمش smart filter هست. اين نرم افزار قابليتهاي زيادي داره. يكي از قابليتهاش ايني هست كه شما نوشتيد يعني حساس به برخي كلمات اما كار اصلي اين سايت فيلتر كردن سايتها بر اساس category سايتهاست. يعني مثلا ميتونه كليه سايتهاي با موضوع webmail يا همون s.e.x كه نوشتيد رو فيلتر كنه. ضمنا اين قابليت رو هم داره كه از روي سايت خودش ٬ موضوعات جديد سايتها رو شناسايي كنه و به ليستش بطور خودكار اضافه كنه. ديگه اينكه ميتونه مثلا اگه يه سايتي تا الان موضوعش سرگرمي بوده حالا از امروز ميل رو هم اضافه كرده از توي سايتش تشخيص بده و خودش رو به روز كنه و هزار تا امكان ديگه. البته راه دور زدن هم تا دلتون بخواد داره همتون هم بلديد (مثل استفاده از سايتهايي كه اسم سايت رو با الگوريتم خاصي عوض ميكنن يا سايتهايي كه category سايت مورد نظر شما رو به يه موضوع بي خطر عمومي عوض ميكنن و ...)
فقط هيچ موقع نبايد اين سايتهاي به اصطلاح ف.ي.ل.ت.ر ش.ك.ن رو عمومي اعلام كنيد چون دوستان :wink: همه جا هستن و فردا ريپورتش رو ميدن و اون سايت رو ميبندن.

شاد باشيد

amirhomayoun

Active Member
آقا خيلي ممنون.

واقعا ببينين چقدر وقت و فكر و استعداد! رو ملت ما دارن از دست ميدن براي عبور از فيلتر!

جدیدترین ارسال ها

بالا