سلام دوستان
خوبید؟
من توی پروژم ثبت نام اینترنتی گذاشتم حالا میخوام به کاربرام کد رهگیری بدم واسه دیدن وضعیت ثبت نامشون اما روشش رو بلد نیستم.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
مرسی از لطفتون
از یک پروسیجر ذخیره شده برای بازگرداندن کلید استفاده کن خیلی سادست . دیگه مفصل تر نمیخواد !!!سلام مرسی از اینکه جواب دادید
راستش من قسمت اول رو متوجه نشدم.قسمت دومو گرفتم مرسی روش خوبی بود اما روش اول که همون uniqe key هستش رو اگه میشه یه مقدار مفصل تر بگید.ممنو ن میشم![]()
سلام دوست من
من خودم یک فروشگاه الکترونیکی با asp.net طراحی کردم.
کد رهگیریش رو به این صورت بهش میدم که؛
اول: شماره فیش واریز شده رو میگیریم از کاربر (البته + تاریخ پرداختش)
دوم: آی دیِ اون کاربر رو هم که دارم(در پایگاه داده اکسس فیلدش به صورت autonumber هست )
خب همونطور که میدونی هر دوی این عددها کاملاً منحصر بفردن و تکرار نمیشن.
خب من اومدم این دو تا رو ضرب در هم کردم، و به اضافه یک عددِ دلخواه دیگر کردم.
رو سایتمم تست کردم، کدهای خیلی با پرستیژ -و البته کارآمدی- بهم میده.
تو مرحله بعدی این کد تو دیتابیسم ذخیره میکنم. (insert)
برای بازیابی و پیگیری سفارش هم،
قبل از هرچیز باید برای هر سفارش یک فیلد وضعیت تعریف کنی، که بتونه مقادیری مثل (در حال بررسی می باشد، تایید و ارسال شد، سفارش رد شد و ...) رو قبول کنه،
بعد از الینکه اینکار رو کردی، با همون کد رهگیریت، وضعیت رو هم تو فیلد مخصوص خودش ذخیره میکنی (که در حال پیش فرض، باید "در حال بررسی می باشد" باشه)
بعد از این کار وضعیت رو با کد رهگیری رو بازخوانی میکنم و نمایش میدیم. که ترجمه فارسی این کار این میشه:
فلان سفارش با کد رهگیریِ مخصوص xxxxxxxx "در حال بررسی می باشد"/"تایید و ارسال شده است"/"رد شده است"!
آها! لازم به ذکر می باشد که برای تعیین وضعیت سفارش (بررسی، تایید، رد) باید در صفحه ی مدیر یه gridview بذاری و به مدیرت این امکان رو بدی که فیلد "وضعیت" رو تغییر بده.(حالا با combobox باشه یا هرچیز دیگه ای)
موفق باشی دوست خوبم.