دادن سایه فقط به قسمت خاصی‌ از تصویر

Peyman-Pop

Active Member
کسی‌ از دوستان میدونه چطور می‌شه مثلا در یک لایه که یک جمله در اون قرار داره فقط به یک کلمه khas سایه بدیم به وسیله Style .

لازم به تذکر که نمیخوایم لایه جدید ایجاد کنیم و در همون لایه میخوایم اینکار رو انجام بدیم .

مرسی‌ .

Norik

Active Member
منظور يه چيزی مثل اينه؟

دو تا layer بزار بعد
merg down يا merg visible بکن ميشه يه تا layer

toranj_1455

Member
سلام
به طور كلي style ها effect هاي آماده اي هستند كه براي كل يك لايه اعمال ميشوند و بهترين روش همانطور كه norik گفت استفاده از 2 لايه است. اين چيزي كه شما ميگي نياز به ماسكه افكته لايه داره كه Adobe هنوز به فكرش نرسيده :lol: :wink:

Peyman-Pop

Active Member
mandana_971 گفت:
:idea: ميتوني اون قسمتي رو كه ميخواي سايه بخوره سلكت كني و روي يك صفحه جديد paste كني و بعد دوباره بذاري سر جاش ايمطوري وقتي ميخواي سايه بزني يا هر افكي ديكه اي فقط روي اون متنت اعمال ميشه اينم خودش راهيه امتحان كن :lol:

اینهارو بله می‌دونم .با این کار یک لایه جدید ایجاد می‌شه ، که در ابتدا هم گفتم نمی‌خوام لایه جدید ایجاد بشه و در همون لایه می‌خوام اینکار رو بکنم حتی‌ بدون merge کردن دو لایه .

در ضمن ماندانا همسایه در اومدیم ...

من يه روشي رو امتحان كردم .نمي دونم به دردت مي خوره يا نه .
به اين صورت كه اون قسمت زو انتخاي كردم و كليد ALT رو پايين نگه داشتم و موش رو روي قسمت سلكت شده قراردادم و موس رو حركن دادم تا از اون يه گپي بگيرم.و قسمت كپي شده را به كناري كشيده در همون لايه.
دوباره دوباره بر روي متن اصلي برگشتم و همون قسمت رو انتخاب كردم .بوسيله پاك كن اون رو پاك كرده و يم رنگ دلخواه بئسيله قلمو به اون زدم.دوباره قسمت كپي شده رو انتخاي كردم و اون رو بر روي متن اصلي تنظيم در محل دلخواه تنظيم كردم.چ.ن قسمت كپي شده بر روي متن اصلي قزار مي گيره.
نمي دونم جوابت رو گرفتي يا نه.
در ضمن يادم زفت.اول باسد لايه متنت رو RASTERIZE كني.
اين هم براي نمونه.
يا علي.

Peyman-Pop

Active Member
بله این روش درسته ولی‌ اگر افکت های دیگه داده باشیم که نمی‌شه با قلم مو اونهارو رنگ کرد !!! مثل محو کردن یا نور انداختن روی جسم ......

HIRKANIYA

New Member
آقا چرام ميخواي لقمه رو دور سرت بچرخوني .
اين همه روش ساده وجود داره كه با 2 لايه شدن كارتو راه ميندازن.

شرمنده ام :roll:

دوست عزيز واقعاً من متوجه نشدم كه چي مي خواي.ثانياً براي چي انقدر اصرار بر انجام اين كار در يك لايه داري.يك ار بهترين مزيتهاي فوتوشاپ بر ديگر برنامه هاي گرافيكي همين قسمت لايه هاشه تا هر كاري كه دلت مي خواد رو توي يه لايه جداگانه انجام بدي.واقعا نمي دونم براي چي اصرار بر اين كار داري.خواهشاً يگو تا ما هم بدونيم.

Peyman-Pop

Active Member
برای این روی اینکار اصرار دارم چون وقتی‌ دو لایه ایجاد میکنی‌ و در یکی‌ سایه دلخواه رو روی جسم میندازی و در لایه دیگه نور روی یک جسم دیگه میندازی وقتی‌ این دو لایه رو باهم merge میکنی‌ style مربوط به هر دو لایه به اون یکی‌ هم اضافه می‌شه فقط دو لایه هم نیست که بخوایم با merge visible اونهارو بدون تغییر باهم merge کنیم .

این مشکل خیلی‌ از کسانی‌ هستش که با فوتوشاپ کار میکنند . البته یکی‌ از دوستان یک روشی‌ تازگی‌ برای اینکار گفت که خوشبختانه این مشکل حل شد .

در یک تاپیک دیگه یک سوال دیگه کردم که کسی‌ توضیحی‌ نداد حالا اینجا هم میگم شاید کسی‌ بتونه توضیحی‌ در این رابطه بده .

فرض کنیم یک خط راست داریم و میخوایم آخر این خط در سمت راست رو تبدیل به یک منحنی‌ با زاویه دلخواه کنیم ، آیا راهی‌ برای اینکار هست ؟

در جواب ماندانا هم بگم فکر نکنم چیزی که گفتم احتیاج به توضیح داشته باشه . فراموشش کن .

Peyman-Pop

Active Member
برای اینکار چشم کنار همه لایه ها بجز اون دو لایه رو که میخوایم باهم merge کنیم برمیداریم و از منوی layers گزینهٔ merge visible رو انتخاب می‌کنیم ، حالا فقط دو لایه از لایه های ما بدون تغییر باهم merge شدند .

در مورد سوال دوم هم جوابش رو خودم پیدا کردم ممنون .

از جناب Last samurai هم بهر حال بابت زحمتی‌ که کشیدن و توضیح کاملی‌ که دادن ممنونم .

جدیدترین ارسال ها

بالا