یه کار یه روزه که خودم دوسش دارم سوفا و میز از مجموعه آبجکتای خودم هست مکس 2015 منتال ری
mgh-max کاربر فعال Jul 20, 2015 #1 یه کار یه روزه که خودم دوسش دارم سوفا و میز از مجموعه آبجکتای خودم هست مکس 2015 منتال ری پیوست ها room36-2-post.jpg 168.4 کیلوبایت · بازدیدها: 83 room36-post.jpg 446.8 کیلوبایت · بازدیدها: 88
MT_WORLD Member Jul 20, 2015 #2 شیدر و نورپردازی خیلی خوب شده ای کاش شیشه پنجره ها هم سفید نبود و یک منظره جنگلی بیرون پیدا بود شبیه اتاق یک خانه دوبلکس در نواحی مرطوب و خیلی قشنگ تر میکنه کار رو البته ما هم از کارای بچه ها یاد میگیریم - موفق باشید آخرین ویرایش: Jul 20, 2015
شیدر و نورپردازی خیلی خوب شده ای کاش شیشه پنجره ها هم سفید نبود و یک منظره جنگلی بیرون پیدا بود شبیه اتاق یک خانه دوبلکس در نواحی مرطوب و خیلی قشنگ تر میکنه کار رو البته ما هم از کارای بچه ها یاد میگیریم - موفق باشید
M mortezaya88 Member Jul 20, 2015 #4 کاره باحالی شده ماام دوسش داریم...به نظم شیشه نامناسبه و یه بکگراند کم داره
hamed.f Well-Known Member Jul 21, 2015 #5 سلام کار پخته و خیلی خوبی شده خسته نباشی... نور پردازی خوب (اینکه یک طرف صحنه نور گرمه یک طرف هم نور سرد باعث شده صحنه جذاب بشه) متریال سازی خوب فکوس خوب و... کلا عالی
سلام کار پخته و خیلی خوبی شده خسته نباشی... نور پردازی خوب (اینکه یک طرف صحنه نور گرمه یک طرف هم نور سرد باعث شده صحنه جذاب بشه) متریال سازی خوب فکوس خوب و... کلا عالی