این از کارای قدیم که به نظر خودم جزو کارای خوبم حساب میشه تمام آبجکتا مدل سازی شدن مکس 2011 منتال ری
mgh-max کاربر فعال Oct 31, 2014 #1 این از کارای قدیم که به نظر خودم جزو کارای خوبم حساب میشه تمام آبجکتا مدل سازی شدن مکس 2011 منتال ری پیوست ها 1399260_10201153501740278_1714611467_o.jpg 119 کیلوبایت · بازدیدها: 74
Bertali Member Oct 31, 2014 #2 سلام کار خوبی شده . فکر میکنم اگه از knoll light factory واسه نور پشت پنجره استفاده کنید خیلی جلوه بده به کارتون . موفق باشید .
سلام کار خوبی شده . فکر میکنم اگه از knoll light factory واسه نور پشت پنجره استفاده کنید خیلی جلوه بده به کارتون . موفق باشید .
mgh-max کاربر فعال Oct 31, 2014 #3 ممنون. معمولا تو منتال ری تنظیمات نور با photographic exposure control انجام میشه برای همین خود کار روشنایی بیرون با داخل تنظیم میشه غیر از اون من این کار توی فتوشاپ باز به واقعیت نزدیک تر کرم
ممنون. معمولا تو منتال ری تنظیمات نور با photographic exposure control انجام میشه برای همین خود کار روشنایی بیرون با داخل تنظیم میشه غیر از اون من این کار توی فتوشاپ باز به واقعیت نزدیک تر کرم
AREF مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c Oct 31, 2014 #5 سلام.آفرین خوب شده مدلسازی خوبی انجام شده. فقط دیوارها عمدی زرد شده یا نور پردازی اینطوریش کرده؟ بکگراند خوب شده. یه مقداری کارت زیادی رنگی شده.
سلام.آفرین خوب شده مدلسازی خوبی انجام شده. فقط دیوارها عمدی زرد شده یا نور پردازی اینطوریش کرده؟ بکگراند خوب شده. یه مقداری کارت زیادی رنگی شده.
mgh-max کاربر فعال Oct 31, 2014 #6 AREF گفت: سلام.آفرین خوب شده مدلسازی خوبی انجام شده. فقط دیوارها عمدی زرد شده یا نور پردازی اینطوریش کرده؟ بکگراند خوب شده. یه مقداری کارت زیادی رنگی شده. کلیک کنید تا باز شود... ممنون نه خودم رنگ زرد زدمش. توی فتوشاپ تا حدودی رنگ بنفش انداختم رو کار واسه همونه sina 2020 گفت: عالیه . واقعا خسته نباشی خیلی خوب شده کلیک کنید تا باز شود... ممنون لطف داری آخرین ویرایش: Oct 31, 2014
AREF گفت: سلام.آفرین خوب شده مدلسازی خوبی انجام شده. فقط دیوارها عمدی زرد شده یا نور پردازی اینطوریش کرده؟ بکگراند خوب شده. یه مقداری کارت زیادی رنگی شده. کلیک کنید تا باز شود... ممنون نه خودم رنگ زرد زدمش. توی فتوشاپ تا حدودی رنگ بنفش انداختم رو کار واسه همونه sina 2020 گفت: عالیه . واقعا خسته نباشی خیلی خوب شده کلیک کنید تا باز شود... ممنون لطف داری