بی بی کد داخلی

crissangel

کاربر فعال
سلام اساتید عزیز...

راستش خیلی وقت نیست که کار با مکس رو شروع کردم...
چند تا از کارهام رو می‌ذارم اینجا که البته بدون پست پروداکشن هست و فقط رندر گرفته شده....می‌خوام از راهنمایی شما دوستان استفاده کنم...فقط زحمت بکشید بیشتر روی مسئله رندر تمرکز کنید...چون فعلاً کاری به بخش متریال دهیش ندارم....بیشتر هدفم بخش نورپردازی و کیفیت رندر هست....

ممنونم...

پیوست ها

• (10).jpg
    (10).jpg
    506.6 کیلوبایت · بازدیدها: 103
  • (9).jpg
    (9).jpg
    538.8 کیلوبایت · بازدیدها: 60
  • (11).jpg
    (11).jpg
    985.8 کیلوبایت · بازدیدها: 67
  • (8).jpg
    (8).jpg
    478.5 کیلوبایت · بازدیدها: 71
  • (1).jpg
    (1).jpg
    486.3 کیلوبایت · بازدیدها: 64
آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c

HR3D

کاربر فعال
سلام ، یک کار با نورپردازی و رندر خوب بدون "متریال دهی درست ، رنگ های هماهنگ و رنگ های هم سَبک" هیچوقت طبیعی به نظر نمیرسه ،
همه ی این آرگمان های کنار هم هستند که یک رندر طبیعی و زنده رو میسازه یه ترتیب الویت در تاثیر روی رئال شدن کار میگم : 1- متریال سازی خوب 2- نورپردازی خوب 3- مدلینگ درست و خوب 4- جزئیات بالای محیط 5- و در آخر تنظیمات رندرینگ

هیچوقت نباید از خودمون ابتکار به خرج بدیم و از یک راه من درآوردی کار رو پیش ببریم (کاری که من زیاد میکردم !) همه چیز باید طبق اصول و راهش باشه ، میدونم آسون نیست ولی یه شب ره صد صاله میسر نمیشه ( منم میخواستم همه ی این ها رو خیلی دیر دیر 3-4 ماهه یاد بگیرم ولی یه چیزی حدود نزدیک به 3 ساله دارم با وی ری کار میکنم و هنوز خیلی چیز هارو بلد نیستم ! :))

البنه مهم ترین عامل ، صبر و حوصله و دیدن آموزش ها و Making of .. های بیشتره که به شما کمک میکنه

باز ادامه بده

موفق باشی :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا