بی بی کد داخلی ویلا دانشجویی طرح 5

men

Well-Known Member
سلام به همه.
خسته نباشید.
این کار داخلیه همون ویلا است.اون حبابی که توو سقفه حوض شسشه ییه که رو کف بالاست و قراره از سقف بیا داخل پذیرایی.تووش آبه.

پیوست ها

• 5.44mine.jpg
    5.44mine.jpg
    750.4 کیلوبایت · بازدیدها: 114

Hamed

Active Member
سلام
خسته نباشی کار خوبی یکم باید روی تکسچرات تجدید نظر کنی...و وقتی آبجکتی وارد صحنه میکنی حتما متریالاشو ادیت کن...حتی برای رال شدنه کارات متریال خام هم حتی اگر خوب باشه کافی نیست و این نکته نکته بسیار ریزیه...

مثله همیشه لذت بردم...

علی علی

max vray

کاربر VIP
سلام کار خوبی شده واسه همین نظراتمو رو رندرت نوشتم.
پیشنهاد میدم تو این فضای کم عرض بجای این مبل از یک مبل ال شکل استفاده کن تا اون فضا به یک تی وی روم تبدیل بشه.
موفق و پیروز باشی:rose:

پیوست ها

• 5.44mine.jpg
    5.44mine.jpg
    217.7 کیلوبایت · بازدیدها: 31

men

Well-Known Member
حامد جان ممنون لطف کردی حتما از نظر خوبت استفاده میکنم.
مکس ویری جان عزیز خیلی لطف کردی ممنون که مشکلاتو مصور نشونم دادی.تمام مشکلات وارده و قبول دارم البته از دید من پنهون بود که شما زحمت کشیدی به دیدم آوردی.
چارلی تنها جان اون المان همونطور که توضیح داده بودم حوضه واسه کف بالا که از سقف پایین اومده توو.طرح دانشجوییه دوستمه با کلی خلاقیت.

saeedmagic

Member
سلام
رندر خوبیه مرسی من خوشم اومد
ایرادها رو هم دوستان گفتن
فقط اون حوضچه بالا درباره اجراش می تونی توضیح بدی؟ فکر نکنم اجرایی باشه به اون شکل

• Like
Reactions: men

madmaster_3d

Well-Known Member
خیلی عالیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه فقط متریال تلویزیون و عکسش و عکسی که پشت پنجره هستش بده. در کل حال کردم

• Like
Reactions: men

men

Well-Known Member
سلام ممنون سعید جان و علی عزیز.راجع بع اجراش والا من خودمم نمیدونم چه دیتایلی واسش پیش بینی کرده.به نظرم توو تابستون شبیه عدسی ذره بین بشه و مشکل آتیش سوزی هم داشته باشه.یعنی نورو مثل عدسی متمرکز کنه و واویلا بشه.:green:

جدیدترین ارسال ها

بالا