بی بی کد داخلی بانک ملت

sallarmelli

Active Member
این کار درست روزی که رندر آرایشگاه تموم شد رسید دستم روی آرایشگاه 5 تا 6 روز از لحاظ طراحی تا همه چیز وقت گذاشتم ولی برای این کار فقط 16 ساعت البته یه خرده وسطش فیلم سینمایی هم نگاه کردم به اضافه شام نهار و...
من خودم به شخصا دوست داشتم بیشتر وقت بذارم ولی کار رو می بایست سریع تحویل میدادم البته کار ایرادتی هم داره دیگه ببخشید.
و این رو هم باید اضافه کنم که طراحی کار با من نبود و اجبار می بایست از این نوع متریال برای کانترها استفاده می شد

برای خودم تجربه خوبی بود می خواستم بدونم نظر شما با توجه به این وقتی که گذاشتم چه طوره ؟
خودم یه کم با سایه ها مشکل دارم چرا سایه ی خوبی ایجاد نشده؟

مکس2012
وی ری
فتو 6
sallarmelli.jpg

پیوست ها

• sallarmelli.jpg
    sallarmelli.jpg
    744 کیلوبایت · بازدیدها: 26

kami_re62

Member
سلام سالار جان ، خسته نباشی برادر

با توجه به زمانی که داشتی کار خوبی شده فقط ی dirt یا ambient occlusion میدادی خوب میشد!!سطوح بهمدیگه چسبندگی ندارن!! از پرسوناژ هم برای نشون دادن اندازه ها استفاده میکردی خوب میشد .

کف و دیواراتو با bercon tile ساختی؟!

sajadms

Member
دوست عزیز واسه 10 15 ساعت بد نیست ولی خب می شد یا چند ساعت وقت بیشتر خیلی بهتر از این کار رو انجام داد
همون جوری که گفتی سایه ها خیلی مشکل دارن ستون هم می تونست خیلی بهتر کار بشه
ولی چیدمان داخلی کاملا با بانک ملت برابری می کنه و واسه این وقت کم خوبه

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
به به. سلام سالار. یواش یواش داری سالار واقعی میشیا. کارت خیلی عالی شده. فقط برای اینکه بی ایراد نباشه کارت :lol: اون سنگ آبی ها و اون پوستر که روش تبلیغ بانک کرده یکمی کارت رو خراب کرده. البته مهم نیست.

ALI_TAKHTI

Active Member
خسته نباشی.
کلیت کار عالی.
با توجه به زمان احسنت.
ایرادهای کوچیکی هم هست مثلا
سنگهای آبی خوب نیستند.
اتصال ستون به سقف ایراد داره.
دستگاه نوبت دهی بی قواره در اومده.
این متریال که دادی و خودتم خوشت نیومده منم دوست ندارم.
مشکل سایه ها هم با یه آمبینت ساده حل میشد که میدونم به خاطر ضعف سیستمت چشم پوشیب کردی...
یه سوال دارم برای این کار چقدر گرفتی؟

sallarmelli

Active Member
من قیمت توافق شده اش رو می گم
ولی به نظر شما این کار چقدر می ارزه؟

Ali_CG

Well-Known Member
سلام ســـــالار!
ایرادا رو دوستان گفتن . . .
دستگاه نوبت دهی رو یه تغییری بهش میدادی بهتر بود . . .
زودتر قیمت رو هم بگو!
rollingf.gif

m.n1362

Member
سلام.سالار عزیز.خوب شده اما متریال کف تکرارش زیادن متریال طوسی معلوم نیست چیه؟دیوار متریالش یه جوری شده ....دستگاهم متریال ندارن انگار ولی واسه کار بازاری زیادم هست چون کارفرما هرچی رندر بدی دوباره یه چی میگه ...

sallarmelli

Active Member
چون نمی خوام تایپیک به تایپیک قیمت گذاری تبدیل بشه زود می گم
از من فقط همین تک رندر رو می خواستن و من هم 200 گوفتم. خوبه؟

hameeda

Member
یه چند وقتی از تمدن به دور بودم تازه آموزشی تموم شده واقعا که خیلی پیشرفت کردی بابت اون مسابقات معماری هم واقعا ممنون

Ultra3D

Well-Known Member
مشکل فنی برای کارت می شه گفت تکسچر کفت هست که یک تکسچر marble رو به main map یک Tile map دادی و هی لوپ شده ... در ضمن بند تایل ها کلفته

تو وقت های بیکاریت بشین برای خودت تو اندازه ها و رنگ های مختلف تکسچر بساز ... متریال کف انصافا تاثیرس رو کار زیاده

جدیدترین ارسال ها

بالا