قالب خیابان با ماشین های ایرانی

prince_Persia_7

Well-Known Member
چند روز پیش رفتم یه ویندوز 64 بیت نصب کردم . میخواستم ببینم واقعا توی 64 بیت هم موقع رندر سنگین از برنامه پرش میکنه یا نه! گفتم بزار یه صحنه خیلی سنگین درست کنم ببینم این 64 بیته چند مرده حلاجه. یه چندتا ماشین که بچه های مجید آنلاین زحمت ساختشو کشیده بودن با کلی درخت و ساختمون گذاشتم . ولی .......... واقعا رندر گرفت!!!!!!! جالبه توی 32 بیت فقط یه ماشین میزاشتم زرتی می پرید بیرون. و جالبتر اینه که توی 64 بیت موقع رندر وقتی رم کم میاره از پردازش CPU کم میشه.
حالا قصد دارم یه انیمیشن درست کنم در مورد تعقیب و گریز پلیس و خلافکار ، که خیلی وقت پیش ها قصدشو داشتم ولی امان از ویندوز 32 بیت.
البته گمونم رندر کل فریم هاش یه چند سالی طول بکشه !:green:
با تشکر از :
عارف به خاطر توضیحاتش در مورد رندر 64 بیتی
همایون فتاح بابت طراحی سمند و پژو 405
airbos بابت طراحی پراید و دنا

پیوست ها

• 6fjrdgh2ph5q6sobk3dx.jpg
    6fjrdgh2ph5q6sobk3dx.jpg
    1.3 مگایابت · بازدیدها: 222

hesam_sn

کاربر VIP
منم وقتی 64 بیت نصب کردم تونستم توی اتاق پرده هم بزارم. خیلی خوشحال بودم:)
اون ماشین دنا رو دانلود کرده بودم میخواستم رو متریالش کار کنم شبیه ماشین مسابقه ای بشه تو مکس 2010 من باز نشد:-?

Mehran coyote

Well-Known Member
64bit یه نعمته بخدا :)

خوب شده
اوهو ترافیکو :lol: فک کنم سمند زده به 206 هان؟

تو که زحمت کشییدی یکم رو متریال بیشتر وقت می زاشتی رفلکت ماشینا خیلی بالاس دادا :green: هم بدنه هم شیشه ها

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.به به خیلی خوب شده.اما متریال ها خیلی خوب کار نشده جای کار داره.به نظرم برای متریال ها برو فایل hd car اورموشن رو ببین.نامردا برای چراغ جلو که به نظرم سخت ترین جای ماشین هست 12 تا متریال مختلف داده!!

دوست عزيز ، اگر لطف كنيد و لينك دانلود اين ماشينها رو هم بزاري بد نيست . يعني ممنون ميشم .
يا لينك صفحاتي رو بزار كه دوستان زحمتشو كشيدن .
با تشكر.

asa.graphic

Well-Known Member
سلام دوست من

خیلی خوبه ........... :rose:

چند سال دیگه که رندرت تموم شد حتما بزار ببینیم ........ منتظرما ...!!!!
:green:

البته متریالاش کمی جای کار داره ....

موفق باشی .... یاعلی ..... :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا