سلام چه خبرا ؟ اینو اگه دلتون خواست یه نگاهی بندازین
ilovet0 Member Apr 21, 2007 #1 سلام چه خبرا ؟ اینو اگه دلتون خواست یه نگاهی بندازین پیوست ها Mohammad.jpg 83.7 کیلوبایت · بازدیدها: 39
tamizi Member Apr 21, 2007 #7 من هم موافقم که پشتش سفید بشه و در ضمن صورتش رو هم سفید کن الان شبیه بچه سرخپوست هاست ولی خیلی خوب در اومده موفق باشید ویرایش : راستی امضات هم خیلی خیلی قشنگه ... آدم رو تو فکر می بره
من هم موافقم که پشتش سفید بشه و در ضمن صورتش رو هم سفید کن الان شبیه بچه سرخپوست هاست ولی خیلی خوب در اومده موفق باشید ویرایش : راستی امضات هم خیلی خیلی قشنگه ... آدم رو تو فکر می بره
kambiz.elf Member Apr 21, 2007 #8 سلام خيلي با مزه شده اينو ديجيتال كن بايد خيلي جالب در بياد . موفق باشي
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Apr 22, 2007 #9 طراحی دستی خوبی داری. بنظر منم روی دیجیتالی کردنش کار کن. موفق باشی.
majideptp Member Apr 22, 2007 #10 سلام معرکه است طراحی عالیه میگم حالا که طراحی دستت اینقدر خوبه بد نیست یه کلیپ تو فلش بسازی فلش رو بلدی؟ من از دیجیتال چیزی نمی دونم ولی وقتی سارا میگه حتما خوب میشه امتحان کن به منم یاد بده
سلام معرکه است طراحی عالیه میگم حالا که طراحی دستت اینقدر خوبه بد نیست یه کلیپ تو فلش بسازی فلش رو بلدی؟ من از دیجیتال چیزی نمی دونم ولی وقتی سارا میگه حتما خوب میشه امتحان کن به منم یاد بده
Mandana Active Member Apr 22, 2007 #12 خییییلی نازه فقط اگه موقع رنگ زدنش کمی دقت بیشتری می کردی دیگه حرف نداشت مثلن رنگ آبی در قسمتهایی از شلوار که از خط خارج شده اما جز اون خیلی ملوسه موفق باشی
خییییلی نازه فقط اگه موقع رنگ زدنش کمی دقت بیشتری می کردی دیگه حرف نداشت مثلن رنگ آبی در قسمتهایی از شلوار که از خط خارج شده اما جز اون خیلی ملوسه موفق باشی
M mostafa_cs Well-Known Member Apr 22, 2007 #13 خوب چی بگم والا:دی واقعا خوشگل شده منو یاد وقتی انداختی که نی نی بودم میگم اگه بشه دیجیتالش هم بکنی عالی میشه. یا حق...
خوب چی بگم والا:دی واقعا خوشگل شده منو یاد وقتی انداختی که نی نی بودم میگم اگه بشه دیجیتالش هم بکنی عالی میشه. یا حق...