local_lover
Member
به نام خدا
من نمیخواستم این پست را ایجاد کنم ولی گفتم بزنیم هر چه بادا باد
من نمیدونم چرا سایت های تخصصی هر پستی که میزنیم هزار تا تبصره و اینها میارن نمیدونم من ؟
خوب شاید بگید قوانین سایت را رعایت نمیکنیم و تبصره و قوانن واسه آدم میارن
توی این فروم که به تخصصی بودنش شکی ندارم واقعا جزو فروم های خوب ایران و حتی آسیا هست چون واقعا همه بچه ها باسوادن و همه متخصص اما چرا باید بعضی ها خرابش کنن ؟
این پست را ببیند خواهشا
من نمیخواستم این پست را ایجاد کنم ولی گفتم بزنیم هر چه بادا باد
من نمیدونم چرا سایت های تخصصی هر پستی که میزنیم هزار تا تبصره و اینها میارن نمیدونم من ؟

خوب شاید بگید قوانین سایت را رعایت نمیکنیم و تبصره و قوانن واسه آدم میارن
توی این فروم که به تخصصی بودنش شکی ندارم واقعا جزو فروم های خوب ایران و حتی آسیا هست چون واقعا همه بچه ها باسوادن و همه متخصص اما چرا باید بعضی ها خرابش کنن ؟

این پست را ببیند خواهشا
کد:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=175367
خوب کسایی که توی کار هک هستند میدونن هک چیزی نیست که بشه یه جا بگن و اینقدر باید توضیح بدی و اینقدر باید از خودت جملات قشنگ بزاری تا کاربر قشنگ بفهمهه
اما به پست اقایthe_king نگاه کنید خواهشا بازم همون تبصره ها که من گفتم
یه سوال ببخشید اینجا مگه فروشگاه هست نیاریم بالا؟
دوما اقای مهندس که اسمتون را نمیدونم مگه من کپی پیست میکنم میزارم اینجا که اینطوری اجر آدم را ضایعه میکنید و اصلا من که ناامید شدم خدا وکیلی به جای اینکه بیان تشکر کنن میان اینطوری جواب میدن
اقا مهندس من اینها را همش را خودم مینوسم و اگر بخوام یه جا بنویسم که مخم اولا هنگ میکنه دوما دیگه دست برای من میمونه ؟
من واقعا متاسفام واسه مدیران ایرانی که فکر میکنن اقا تشکر نکنی سنگین تر به نظر میایی و همه فکر میکنن قدرتت بیشتره نه بابا شما ادمیزادی ما هم هستیم شما توی یه ضمینه تخصص داری ما تو یه ضمینه دیگه مثلا شما اگه بیایی فرومی من مثلا توش مدیرم اینکار را باهاتون بکنم خوبه ؟
این پست را زدم تا خود بزرگ بینی نداشته باشید و تا کاربری پست میزنه هزار تا تبصره اینها واسش بیارید و به جای اینکه تشکر کنید اینطوری جواب بدید و بدونید وقتی شما تشکر میکنید نه تنها از قدرتتون کم نمیشه بلکه برای کاربران عزیز تر میشید و کاریر را به سوی فعالیت کشیده میشه این را به خاطر تجربه ام میگم
با تشکر
دانیال
اما به پست اقایthe_king نگاه کنید خواهشا بازم همون تبصره ها که من گفتم
لطفا قوانین مجید آنلاین را با دقت مطالعه فرمایید :
نقل قول:
c7 - پیش از پاسخگویی سایر کاربران به آخرین پاسخی که خودتان ایجاد کرده اید پاسخی ندهید.
برای بالا آوردن مبحثی که خودتان ایجاد کرده اید پاسخ های بی مورد ارسال نکنید، برای دریافت کردن پاسخ از سایر کاربران باید صبور باشید. ارسال کردن مطالب بی مورد و اضافی اسپم محسوب شده و ممنوع است.
یه سوال ببخشید اینجا مگه فروشگاه هست نیاریم بالا؟
دوما اقای مهندس که اسمتون را نمیدونم مگه من کپی پیست میکنم میزارم اینجا که اینطوری اجر آدم را ضایعه میکنید و اصلا من که ناامید شدم خدا وکیلی به جای اینکه بیان تشکر کنن میان اینطوری جواب میدن
اقا مهندس من اینها را همش را خودم مینوسم و اگر بخوام یه جا بنویسم که مخم اولا هنگ میکنه دوما دیگه دست برای من میمونه ؟

من واقعا متاسفام واسه مدیران ایرانی که فکر میکنن اقا تشکر نکنی سنگین تر به نظر میایی و همه فکر میکنن قدرتت بیشتره نه بابا شما ادمیزادی ما هم هستیم شما توی یه ضمینه تخصص داری ما تو یه ضمینه دیگه مثلا شما اگه بیایی فرومی من مثلا توش مدیرم اینکار را باهاتون بکنم خوبه ؟
این پست را زدم تا خود بزرگ بینی نداشته باشید و تا کاربری پست میزنه هزار تا تبصره اینها واسش بیارید و به جای اینکه تشکر کنید اینطوری جواب بدید و بدونید وقتی شما تشکر میکنید نه تنها از قدرتتون کم نمیشه بلکه برای کاربران عزیز تر میشید و کاریر را به سوی فعالیت کشیده میشه این را به خاطر تجربه ام میگم

با تشکر
دانیال