خواهش میکنم یکی این قالب رو برای من به اجاکس تبدیل کنه ..... فوری

sbrir

Active Member
سلام
خواهش میکنم یکی این قالب رو برای من به اجاکس تبدیل کنه ..... فوری
سادست من خودم طراحیش کردم ..
میخوام بدونه دیتابیس و به صورت php به اجاکس تبدیل بشه ....
اینم ایدی من
[email protected]

سلام من قالب رو عوض کردم اگر ممکنه اینو انجام بدید ممنون میشم .....
:cool::D:paint:

پیوست ها

• jadde.zip
    126.7 کیلوبایت · بازدیدها: 35
آخرین ویرایش:

saeed_g21

Member
سلام
من می خواستم اینکارو برات انجام بدوم ولی به خاطر درهم و برهم بودن قالبت نشد

آقای عزیز شما باید ظاهر قالب اصلیتونو در index طراحی کنید و بقیه قالب رو خالی بدون قالب بزارین چون خودتون که می گین آجاکس پس بقیه صفحه در صفحه اصلی لود و نمایش داده می شه بدون رفلش شدن صفحه اصلی پس صفحات فرعیت نیازی به قالب ندارن این از این بعدش اینکه لود شدن صفحات فرعی در صفحه اصلی به یک جدول نیاز دارن و شما یک جدول بزرگ و 2 جدول کوچیک در کنار هم دارین باید همه جداول رو یکی کنید و یا اینکه یک قالب دیگه طراحی کنید که رو اصول آجاکس باشه و راه بعدی بیخیال شدن آجاکس هست

خوب من کماکان در خدمت شما هستم
منتظر جوابتون هستم

راستی بقیه اساتید نیز یک نگاهی کنن شاید من نتوانستم تبدیلش کنم

sbrir

Active Member
سلام
من می خواستم اینکارو برات انجام بدوم ولی به خاطر درهم و برهم بودن قالبت نشد

آقای عزیز شما باید ظاهر قالب اصلیتونو در index طراحی کنید و بقیه قالب رو خالی بدون قالب بزارین چون خودتون که می گین آجاکس پس بقیه صفحه در صفحه اصلی لود و نمایش داده می شه بدون رفلش شدن صفحه اصلی پس صفحات فرعیت نیازی به قالب ندارن این از این بعدش اینکه لود شدن صفحات فرعی در صفحه اصلی به یک جدول نیاز دارن و شما یک جدول بزرگ و 2 جدول کوچیک در کنار هم دارین باید همه جداول رو یکی کنید و یا اینکه یک قالب دیگه طراحی کنید که رو اصول آجاکس باشه و راه بعدی بیخیال شدن آجاکس هست

خوب من کماکان در خدمت شما هستم
منتظر جوابتون هستم

راستی بقیه اساتید نیز یک نگاهی کنن شاید من نتوانستم تبدیلش کنم

خوب من واسه همینه کل قالبو گزاشتم . حالا مهم نیست .. که مطالب همین باشه .. فقط اجاکس بشه من خودم بقیه مطالب رو میزارم ... شما یه زحمت بکش هرطور که میتونید ... اینو به اجاکس تبدیل کنید ..
ممنون میشم ...
09169010250 این شمارمه

saeed_g21

Member
سلام
تو اینجاها نیازی به شماره تلفن نیست !:mad:

باشه فردا بعد از ظهر یک کاری می کنم راستی قول نمیدم که تو آینده مشکلی پیش بیاره یا نه

و چیزه دیگه اینکه دیگه شماره تلفن نزار

sbrir

Active Member
چشم

سلام
تو اینجاها نیازی به شماره تلفن نیست !:mad:

باشه فردا بعد از ظهر یک کاری می کنم راستی قول نمیدم که تو آینده مشکلی پیش بیاره یا نه

و چیزه دیگه اینکه دیگه شماره تلفن نزار

چشم نمیزارم

saeed_g21

Member
آقای عزیز من هرکاری کردم نشد ظاهر سایت میریزه به هم خودت قالبتو یکسره کن یا چیزه دیگه بساز یا اون جدولهای که گفتم و درست کن و بعد بده تا در عرض 20 دقیقه برات آجاکس کنم

datasun

Member
سلام دوست عزیز تم سایتتون یک مشکلی داره ، شما باید اون دو مستطیل کنار رو حذف کنید یا این که زیر هم بزارید یعنی هر سه در یک جا باشه اگه این کارو انجام دادی بده من آجاکس کنم برات :)
یاعلی
icon_exclaim.gif

sbrir

Active Member
من قالب رو عوض کردم

سلام دوست عزیز تم سایتتون یک مشکلی داره ، شما باید اون دو مستطیل کنار رو حذف کنید یا این که زیر هم بزارید یعنی هر سه در یک جا باشه اگه این کارو انجام دادی بده من آجاکس کنم برات :)
یاعلی
icon_exclaim.gif
سلام من قالب رو عوض کردم اگر ممکنه اینو انجام بدید ممنون میشم .....
:
186274.image
neutral:

پیوست ها

• jadde.zip
    126.7 کیلوبایت · بازدیدها: 26
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا