خواهش میکنم کمک کنید _ تنظیمات هاستینگ برای جوملا

meher

Member
دوستان گرامی درود. خواهش میکنم یه کمکی به بنده بکنید مشکل اساسیم رو حل کنم. از یه سایت خارجی یه هاستینگ تهیه شده برای یه سایت که با جوملا طراحی شده. حالا که سایت رو بارگزاری میکنیم بالا نمیاد. از شرکت میزبان درخواست تنظیمات مطابق جوملا کردیم که این پاسخ رو به ما داده اما سر در نمیارم. خواهش میکنم راهنمایی کنید. پاسخشون رو به انگلیسی و همچنین ترجمه پارسی میزارم.
سپاس.
توضیح این که من پوشه ی cgi-bin در هاستینگ رو پیدا کردم و فایل php.ini رو از توی لوکال هاست کامپیوترم در این پوشه آپلود کردم اما همچنان سایتم بالا نمیاد و پیغام زیر رو میده:
Database connection error (2): Could not connect to MySQL.

پاسخ سایت میزبان:
برای غیر فعال کردن فانکشنها در پی اچ پی در سرویس هاستینگ باید یک فایل پی اچ پی دات اینی با کد درست و مربوط به همان فیچر داشته باشید. میتوانید از طریق نت پد یک فایل پی اچ پی دات اینی درست کنید. کد درست را در فایل بنویسید و سیو از پی اچ پی دات اینی نمایید. این فایل که به صورت دات اینی سیو شده می تواند در روت اسلش سی جی آی خط فاصله بی آی ان اسلش در هاستینگ آپ لود شود..
ما در مورد کدینگ نمی توانیم کمک کنیم. ولی می توانید به صورت آن لاین از طریق جستجوی گوگل مدارکی در این زمینه پیدا کنید و کد مورد نظر برای غیر فعال کردن یک فانکشن خاص را در فایل پی اچ پی دات اینی بنویسید. مثلا برای آف کردن
display error, magic quotes ,....
کدها خیلی ساده هستند مثلا:
-Turning off Display Errors
display_errors=Off
برای بقیه فانکشن های پی اچ پی که برای تنظیمشان درخواست داده بودید هم کدها ساده و مشابه مثال فوق هستند.این کدها را در یک فایل نوت پد قرار دهید و سیو از پی اچ پی دات اینی نمایید.

To disable functions in PHP on a hosting service you must use a php.ini file with the correct code for the corresponding features. You can create a php.ini file by using notepad, place the correct code into the notepad document and choose to Save As... php.ini this will save the file as an INI type which you can then upload to the /cgi-bin/ folder in the root of your hosting. We can't help with the coding of this, but you can find documentation online through a google search for what code to use in a php.ini to disable the specific functions in PHP as you requested earlier: Display errors, Magic Quotes GPC, Register Globals, Output Buffering be off.
Generally the code is very simple,
Example:
- Turning off Display Errors
display_errors = Off
You will be able to find the code to use for the other requested PHP functions, and they will all be similar. Place these in a notepad document each on their own line and save that file as "php.ini
"

آخرین ویرایش:

shivahost

Member
فکر نکنم ربطی به این چیزی که گفتند داشته باشه. مشخصات دیتابیس را کاملا درست داده اید؟

جدیدترین ارسال ها

بالا