خواهش ميكنم كمك!!!!!!!!!!!!!

sap

New Member
سلام ببخشید مزاحم شدم یک خواهش خدمت شما داشتم که ذکر می کنم .
من سایت های زیادی در هاستینگ های مجانی داشتم ولی همه را بجز یکی تعطیل کردم ..... بگذریم 2 سوال دارم :
من یک فرم ارتباط بین مدیر سایت و کاربر می خواستم ) البته مقاله ی شما در همین مورد را مطالعه کردم ولی چون فایل موتور آن به زبان پی اچ پی است و هاستینگ های مجانی این امکان را در اختیار کاربر قرار نمی دهند مورد استفاده ی من قرار نگرفت. لذا با این تواصیف می خواستم به زبان اچ تی ام ال با شه یا اینکه یک جایی رو به من نشان بدهید که فرم پی اچ پی رو در آنجا قرار دهم تا از آنجا لود شود(
سوال دوم در مورد table است .اندازه تمامی table وابسطه به table متن است . می خواستم کمکم کنید تا table
متن سایز مجزا بگیرد. ببخشید پر حرفی کردم اگر می شود زود جواب بدهید برای پروژه ام چنین محیطی می خوا هم.
راستی اگه می شود بگید که چجوری ای دی مسنجر را در سایت قرار بدهم .

با تشکر.

Aftabgardan-cc

Active Member
سلام؛
اولا: خيلي دنبال فرم ارتباط با كاربر نگرد، (به قول معروف گشتم نبود، نگرد نيست) اگر هم باشه، معمولا با PHP هست. ولي اگر هاستي كه مي‌گي Frontpage Extensions روش نصبه، مي‌توني يه فرم در همون فرانت پيج طراحي كني، (در قالب‌هاي آماده هم هست) و به شرطي كه بتوني Public كني، از اين فرم مي‌توني استفاده كني. من فرم‌هاي زيادي رو امتحان كرده‌ام، هيچ يك جواب نداده. (البته اگه كسي بلده جواب بده)

ثانيا: سئوال دوم رو متوجه نشدم. اما در كل بايد بگم كه بايد در بخش كدنويسي، به جاي درصد، به تيبل‌ها، اندازه بدي تا ثابت بمونن. اگه درصد بدي، با كوچك و بزرگ شدن صفحه و نوشته‌ها، طول و عرض تيبل هم به هم مي‌ريزه.
ثالثا: بفرماييد: http://www.aftabgardan-cc.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=93

اميدوارم جوابم مفيد باشه

justin

Member
آقا واسه تبديل php به html اونم واسه فرم ارتباط کاربر زياد جايي رو سراغ ندارم ولي اگه يه سر به سايت www.irannuke.com بزني يه سري ابزار تبديل php به html هست که شايد به دردت بخوره..:)

silvercover

کاربر متخصص
اچ تی ام ال به تنهایی قار به ارسال ایمیا نیست و شما باید از یک زبان مثل asp,php,cgi و... برای ارسال ایمیل استفاده کنی.

جدیدترین ارسال ها

بالا