خواندن لیست دوستان یک یوزر در فیس بوک؟؟؟

H05531N

Member
سلام

می خوام بتونم با یک اسکریپت پی اچ پی لیست دوستان یک یوزر در فیس بوک رو ببینم ، مشکل اینجان که تا لوگین نکنیم نمیشه لیست دوستانش رو دید اسکریپتی رو پیدا کردم که با اون لوگین میکنه اما بعدش نمی تونم آدرس رو تغییر بدم به یک صفحه دیگه
راه حل چیه
جوابش رو خیلی فوری لازم دارم ،ممنون

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام

می خوام بتونم با یک اسکریپت پی اچ پی لیست دوستان یک یوزر در فیس بوک رو ببینم ، مشکل اینجان که تا لوگین نکنیم نمیشه لیست دوستانش رو دید اسکریپتی رو پیدا کردم که با اون لوگین میکنه اما بعدش نمی تونم آدرس رو تغییر بدم به یک صفحه دیگه
راه حل چیه
جوابش رو خیلی فوری لازم دارم ،ممنون
کار خیلی ساده ای نیست! باید روش وقت گذاشت
شما اینم یه نگاه بنداز
http://360percents.com/posts/php-curl-status-update-working-example-sep-2010/

H05531N

Member
ممنون از جوابت
من با اسکریپتی که ضمیمه کردم می تونم لوگین کنم اما نمی دونم چطور می تونم سیشن بدست اومدرو نگه دارم تا باهاش تو فیس بوک بچرخم
راهی داره که این سیشن بعد لوگین سیو بشه ؟ البته یک کوکی خودش میسازه اما تو دفعه بعد نتونستم ازش استفاده کنم

پیوست ها

• login_test.zip
    910 بایت · بازدیدها: 9

H05531N

Member
خوب یکمی سرچ کردم و فهمیدم چطور می تونم از سیشنی که ایجاد شده دوباره استفاده کنم
کدی که تو ضمیمه بالا گذاشتم رو اگر با کد پایین ترکیب کنیم میشه به آدرس 2 رفت منتها این فیس بوک میفهمه که از بروزر استانداردی اتفاده نکردیم و نمیزاره صفحه ایی رو که می خوایم ببینیم

کد:
// i display the results
//echo $r;
$ch = curl_init ($action2);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_COOKIEFILE, str_replace('\\','/',dirname(__FILE__)).'/fbCookies.txt');
curl_setopt ($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
$output = curl_exec ($ch);
echo $output;
curl_close($ch);

اروری که میده اینه

You are using an incompatible web browser.

Sorry, we're not cool enough to support your browser. Please keep it real with one of the following browsers:

چطور میشه با curl گفت که مثلا الان با آی ایی دارم سایت رو میبینم ؟

P.H.P

Member
سلام

برای firefox از useragent زیر میتونی استفاده کنی
PHP:
curl_setopt($ch, CURLOPT_USERAGENT, "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.2.12) Gecko/20101026 Firefox/3.6.12 ( .NET CLR 3.5.30729; .NET4.0E)");

برای ie هم باید با استفاده از user agent با php بدستش بیاری

موفق

H05531N

Member
من یه پست زده بودم چرا نیستش پس:green:
آقا متشکر از همین هدر استفاده کردم و تونستم وارد بشم
با اتفاده از این اسکریپت بدون api فیس بوک هم می تونین لیست دوستاتون رو نشون بدین و دیگ حتما نیاز نیست که بازدید کننده از بلاگ یا سایتتو ن آنتی فیلتر نصب کرده باشه

H05531N

Member
سلام دوباره
حالا یک مشکل دیگه دارم
اونم اینه که دیدین اگر کسی لیست دوستاش بیشتر از 90تا باشه اون پایین مینویسه see more و بعد از کلیک شدن به صورت آژاکسی اضافه میشه :)راهی نیست که بشه اون رو هم کلیک کنیم با curl و اطلاعاتش رو دریافت کنیم ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا