خواندن اطلاعات از DataList

kadutanbal

New Member
با سلام و احترام.
من یک وب اپلیکیشنی رو ساختم . بعد تو صفحه اول یه DataList قرار دادم.
یه جدول به نام news دارم تو دیتا بیس. این جدول سه فیلد حیاتی id , title و text رو داره. که در id، یک کد unique برای هر خبر لحاظ کردم برای title یک عنوان uniqe برای هر خبر و نهایتا در text هم مشروح خبر رو قرار دادم.
اون DataList که در ابتدا گفتم می آد و از دیتابیس عناوین و ID های هر خبر رو می خونه و به ترتیب نشون می ده. البته این عنوان در یک LinkButton لود می شه لذا هر عنوان یک لینک هست. در OnClientClick این لینک گفتم که بره و یک صفحه نیمه وسط باز کنه و خبر مربوطه رو از دیتابیس بخونه.
من قصد دارم از Session برای این منظور استفاده کنم. یعنی وقتی کاربر روی لینک کلیک کرد، من مقدار Title یا ID رو بریزم تو یه Session و تو اون صفحه کوچیک جدیدی که باز می شه تو کانکشن SQL اش بگم که اونجا که ID خبر (یا عنوان) مساوی مقدار Sessionام هست، کل خبر رو بخون و تو یک Label چاپ کن.

اصلی ترین مشکل من این هست که چطور مقدار اون ID یا Title اولیه رو بخونم تو Session. یعنی راههای زیادی رو امتحان کردم ولی به جایی نرسیدم.
لطفا در این زمینه من رو راهنمایی کنید.
با تشکر :rose:

MDP

Well-Known Member
این روش کاملا اشتباه هستش.

شما می تونید همونجا به وسیله یه لینک ساده مقدار رو به وسیله Query String بفرستید به صفحه دوم و اونجا هم توسط Request.querystring مقدار رو بگیرید.

tarhebartar

Member
دوست عزیز همانطور که این مدیر بخش گفت باید شما به وسیله یک کوئری استرینگ مقدار آیدی رکورد رو به صفحه نمایش خبر پاس بدید تا از اون ور توی کوئریت این رو بنویسی:

select * from tblNews where id = "+Request.QueryString['name']+"

بعد با این کار خبر مورد نظر شما نمایش داده میشه.

همین.
البته باید اینجوری لینک پاس بدید:

showNews.aspx?NewsId=12

• Like
Reactions: MDP

جدیدترین ارسال ها

بالا