خطوط محو شونده

ghazalehm

New Member
سلام. يه سوال داشتم. بعضي جاها ديدم كه روي يه عكسي يه خطي وجود داره كه به تدريج توي زمينه محو ميشه . البته خودم يه راه براي انجام اين كار بلدم ولي شايد راه بهتري هم باشه
اون راهي كه من بلدم اينه كه اول خطمون رو رسم ميكنيم بعد يه قسمت بزرگيش رو انتخاب ميكنيم بعد با feather زياد delete رو ميزنيم بعد هي ناحيه انتخابمون رو كوچيكتر ميكنيم و مقدار feather رو هم كمتر وارد ميكنيم و اينقدر اين كار رو ادامه ميديم تا به نظر برسه كه خطمون به تدريج محو شده يه راه ديگه هم اينه كه يه ناحيه انتخاب باريك درست كنيم و با اين گراديان ها كه به تدريج محو ميشن پرش كنيم تا به جلوه مورد نظر برسيم.
ولي يه حسي به من ميگه بايد يه راه بهتري هم باشه!!! حالا حسم درست ميگه؟!

f_mostafa_f

Active Member
آره فكر كنم راه بهتري وجود داره....

منم از همين راههايي كه گفتي استفاده ميكنم...

ولي اون حس رو منم دارم....

يكي بياد ياد بده لطفا...

kourosh Ebinj

New Member
اگر از برنامه Firworks استفاده كنيد اين حاالت را بسيار سريع و زيبا بدست مي آوريد.

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
بله راه بهتري وجود داره! :wink:

براي اينكار مراحل زير رو دنبال كنيد :
1 . با ابزار دلخواهتون يه خط در يه لايه جديد رسم كنيد .
2 . از پايين پالت لايه ها در حاليكه لايه مذكور فعاله ؛ دكمه ساخت ماسك رو كليك كنيد (دومين دكمه از چپ ). ميبينيد كه يه لايه ماسك در كنار لايه خط ايجاد ميشه . اون رو فعال كنيد (با يك كليك روي اون )
3 . حالا با ابزار گراديانت خطي در حاليكه رنگهاي سياه و سفيد رو بعنوان رنگهاي رو و پشت انتخاب كرده ايد روي سندتون يك مسير بكشيد (مثلا از چپ به راست ).
4 . خب حتما خودتون زير و روي اين كار رو در خواهيد آورد :wink: پس من ديگه توضيح اضافه نميدم .

موفق باشيد .

ImanYari

Member
همونطور كه مهدي گفت را اصولي اينكار استفاده از ماسك هستش
در واقع ماسكها كاري ميكنن كه يك لايه در قسمتهاي مختلف شفافيتهاي مختلفي داشته باشه

mosi-online

Member
سلام اگه لطف كنيد در حق من من ميخواستم اين رو ياد بگيرم كه ببينم اين كار رو مجيد چطوري كرده...
اگر كسي بهم ياد بده ممنون ميشم...
9كرم.....

mosi-online

Member
البته اگه خواستين ياد بديد زيره سيكل آموزش بديد به ما....
از ديپلم بالاتر نره.....

zijer

New Member
اين كار را همانطور كه دوستمان گفتن با گراديانت بدون ماسك راحت مي شود انجام داد و احتياجي به ماسك ندارد . گراديانت هر رنگي به هيچ رنگ . فقط براي اينكه خط ايجاد شده از تصوير جدا به نظر نيايد بايد از حالت تركيبي لايه مانند ءMultiplyبراي رنگهاي تيره و از حالت Overly براي رنگ هاي روشن استفاده كرد و براي درخشيدن بر روي موضوع از حالت Screen و يا Color Dodge استفاده كرد .

ImanYari

Member
خاصيت ماسكها امكانات ويژه اي به ما در فتوشاپ ميده كه گراديانت نميده
ماسك رو هروقت كه بخواين عوض ميكنين و ميتونين افكتهاي ديگه اي غير از گراديانت رو هم استفاده كنين
ضمن اينكه خط (يا هر تصوير ديگه اي) ميتونه خودش قسمتي از يه عكس باشه يا pattern داشته باشه و يا...
در ضمن لايه اصلي دست نميخوره
و...

zijer

New Member
همه اين داستانها صحيح است ولي سوال درباره يك خط بود نه يك موضوع كلي كه شما اشاره مي كنيد . جواب يك سوال با كل موضوع تفاوت داره . يك راه حل خوب براي يك كار عدم كاربري بقيه گزينه ها را شامل نميشه ... سوال كلي نبوده ...

ImanYari

Member
اين هم نظر شماست كه قابل احترامه
ولي من نظرم اين هست كه بايد از راههايي استفاده كرد كه عموميت بيشتري داشته باشه
كمتر كسي رو ديدم كه با فتوشاپ زياد كار كرده باشه ولي مثلا هنوز براي كشيدن يك مستطيل به جاي استفاده از shape يك قسمت رو انتخاب كنه و داخلش رو رنگ بريزه!!
بهتره كسي كه ميخواد يك خط رو محو كنه طوري آموزش ببينه كه بعدا دوباره سوال نكنه كه: حالا ميخوام يه نوشته رو محو كنم چكار كنم!؟
به نظرتون اينجوري بهتر نيست؟

جدیدترین ارسال ها

بالا