سلام دوستان
من کد پرداخت به بانک سامان ر از یه جا دانلود کردم. . .
فرم مربوط به ارسال رو هم با نرم افزارم تطبیق دادم و ارسال میشه. . .پرداخت هم انجام میشه ولی وقتی به صفحه خودم ریدایرکت میشه این خطا رو میده
توی فایل config چیزی که باید وارد کنی فقط MID هست
آیا نیازی به پسوورد هم هست؟
و نکته دیگه اینکه وقتی به صفحه لاگین بانک میری پرداخت انجام شده. . اما تو ادمین اسکریپت مربوطه چیزی نمیاد. . و اینکه اگه صفحه بانک رو بعد از یکی دو ساعت چک کنی میبینی که تراکنش برگشت خورده
توی فروم یکی دوجا خوندم که بقیه دوتستان هم با verifytransaction مشکل داشتن . . ولی چیزی پیدا نکردم
بیشتر سرچ نکردم
ممنون میشم اگه کسی بلده کمک کنه
من کد پرداخت به بانک سامان ر از یه جا دانلود کردم. . .
فرم مربوط به ارسال رو هم با نرم افزارم تطبیق دادم و ارسال میشه. . .پرداخت هم انجام میشه ولی وقتی به صفحه خودم ریدایرکت میشه این خطا رو میده
کد:
Array ( [RefNum] => Lwk0WhEdfgdfgdfgfg
[MID] => آی دی مربوطه
[ResNum] => E106
[State] => OK )
کد:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /myaddress.com/nusoap/nusoap.php on line 5377
Fatal error: Call to undefined method: soap_proxy_1357187962->verifytransaction() in myaddress.com/func/f__epay.php on line 165
توی فایل config چیزی که باید وارد کنی فقط MID هست
آیا نیازی به پسوورد هم هست؟
و نکته دیگه اینکه وقتی به صفحه لاگین بانک میری پرداخت انجام شده. . اما تو ادمین اسکریپت مربوطه چیزی نمیاد. . و اینکه اگه صفحه بانک رو بعد از یکی دو ساعت چک کنی میبینی که تراکنش برگشت خورده
توی فروم یکی دوجا خوندم که بقیه دوتستان هم با verifytransaction مشکل داشتن . . ولی چیزی پیدا نکردم
بیشتر سرچ نکردم
ممنون میشم اگه کسی بلده کمک کنه