خطا هنگام باز کردن برنامه Dw

mahamm1d

Member
سلام
کسی میدونه این خطا چرا و چگونه در هنگام باز کردن برنامه Dreamweaver ظاهر میشه و کلا برنامه رو میبنده؟
چطوری برطرفش کنم ؟
هر بار با نصب مجدد برنامه درست میشه ولی روز بعد از نو باید نصب کنم ؟

پیوست ها

• error.JPG
    error.JPG
    27.8 کیلوبایت · بازدیدها: 4

Tonino

Member
آیا این مشکل تازه پیش اومده؟ یعنی منظورم اینه که ایا با این سی دی که برنامه رو نصب می کنی، تا حالا تونستی با برنامه کار کنی؟ معمولا وقتی این مشکل پیش میاد با یک بار UnInstall و نصب مجدد بر طرف میشه.

mahamm1d

Member
تو مدرسه این مشکل پیش اومده. از 2 ماه پیش نصب بود و هیچ مشکلی نداشت. تازه اینطوری شده!!!!!
از روی cd یا شبکه با هارد که نصب کردم فرقی نداره همینطوریه؟؟؟؟
خونه این مشکل را ندارم .
با نصب مجدد ویندوز تا 2-3 روز مشکلی نیست ولی دوباره همینطوری میشه ؟

Tonino

Member
اگر با نصب مجدد ویندوز باز هم همین مشکل هست!!! پس هاردتون رو افدیسک کنید. شاید ویروس داشته باشید.
الان به لطف قانون کپی رایت در ایران!!!! توی هر سی دی هر چی که میخواد باشه یه نسخه Dw وجود داره، شما از روی چند سی دی تست کنید.

mahamm1d

Member
تنها یک سیستم که نیست . 30 تا سیستم اینجوریه.
همینطور تنها از روی یک سی دی نیست با چندین سی دی و ورژنهای مختلف باز هم همین مشکل وجود داره ؟؟؟؟؟؟

Tonino

Member
احتمالا شما ویندور سرویس پک 1 استفاده می کنید. اینطور نیست؟
وقتی می خواهید یه بار دیگه ویندوز نصب کنید سرویس پک 2 رو نصب کنید. چون 1 با جاوا اسکریپت مشکل اساسی داره!!! یعنی اصلا ساپورت نمی کنه.

mahamm1d

Member
نه ویندوزی که نصب کردم 2004 Windows Xp Santa Clous Edition هست.
در ضمن این مشکل رو پارسال نداشتیم و امسال بوجود اومده !!!!!!!!!

Tonino

Member
برو به همین آدرسی که نوشته و فایل MMinit.htm رو با ناتپد باز کن و اول خط 1556 که اررو داره // بزار تا به کامنت تبدیل بشه و غیر فعال بشه. بعد Save کگن. نیازی به نصب مجدد برنامه نیست. میتونی این کد رو بجای همین خط بزاری:

HTML:
MM.MSG_ParsingError = "ERROR in %s\nCannot parse the following value for %s:\n\n%s";

mahamm1d

Member
حتما این کار رو انجام میدم و جوابش رو اعلام می کنم.
ولی حالا این فایل چی هست ؟ چکار میکنه ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا