خطا در لود کردن متریال های آماده

ali_118

کاربر VIP
سلام

جدیدا اکثر متریال هایی که از http://www.vray-materials.de دانلود میکنم رو نمیتونم داخل مکس لود کنم .
من از مکس 9 و vray 1.5 rc5 استفاده میکردم و با vray 1.50.17 demo هم سعی کردم بازش کنم اما هر بار با پیغامهای error loading paramblock2 و invalide file- only partially loaded روبرو شدم .:cry:
حالا اینجا مشکل از چیه ؟ :-?

راستی این vray 1.50.17 demo از نظر امکانات نسبت به نسخه های پایینترش کم و کسری که نداره ؟ احیانا توی کار که مشکلی ایجاد نمیکنه(به علت دمو بودن) ؟

پیوست ها

• verr.jpg
    verr.jpg
    31.4 کیلوبایت · بازدیدها: 5

DIMO

Active Member
من از مکس 9 و vray 1.5 rc5 استفاده میکردم و با vray 1.50.17 demo هم سعی کردم بازش کنم اما هر بار با پیغامهای error loading paramblock2 و invalide file- only partially loaded روبرو شدم .

سلام،
من فکر میکنم،ورژنی که متریالها با اون ساخته شدن قدیمی تر از vray 1.5 rc5 یا vray 1.50.17 demo باشه.

error loading paramblock2
invalide file- only partially loaded

Error ها هم بیشتر راجع به لود کردنه قسمتهایی از اون فایله که یا در دسترس نیست و یا درست نیست.

راستی این vray 1.50.17 demo از نظر امکانات نسبت به نسخه های پایینترش کم و کسری که نداره ؟ احیانا توی کار که مشکلی ایجاد نمیکنه(به علت دمو بودن) ؟

من باهاش کار نکردم،ولی از نظر امکانات نسبت به نسخه های پایینترش کم و کسری که نداره هیچ،شاید هم اضافاتی داشته باشه ولی این رو مطمئنم که تو کار کردن باهاش یه مشکلاتی ایجاد میکنه چونکه نسخه اصلی نیست.

شاد و پیروز باشید.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا