خطا در فراخوانی دیتابیس

lepi

Member
با سلام خدمت دوستان ...
من در صفحه اصلی سایت خودم (www.fu20.com) بیش از 8 پایگاه داده را فراخوانی کردم و همه آنها به درستی عمل نموده و خواسته من را برآورده ساخته غیر از یک دیتا بیس

این دیتا بیس که مربوط به برنامه phpbb3 هست پس از فراخوانی با زبان فارسی مشکل دارد و همه حروف فارسی را بصورت علامت سوال وارد می کند.

میخوام بدونم مشکل این چی میتونه باشه و چطوری میشه برطرف کرد

قبلاً از همه دوستانی که با راهنمائی های خودشون من رو شاگرد خودشون کردن سپاسگذاری میکنم

.:: Ali ::.

Member
احتمالا" مشكل بعد وارد كردن اطلاعات پشتيبان بانك اطلاعاتي بوده ؛ تحقيق كنيد مجموعه كاراكترهاي phpbb3 چي بوده ، (احتمالا" latin1 يا utf-8) سپس با وارد كردن مجدد اطلاعات مجموعه كاراكترهاي برنامه رو به صورت تنظيم پيشفرض اين برنامه انتخاب كنيد .

موفق باشيد .

lepi

Member
احتمالا" مشكل بعد وارد كردن اطلاعات پشتيبان بانك اطلاعاتي بوده ؛ تحقيق كنيد مجموعه كاراكترهاي phpbb3 چي بوده ، (احتمالا" latin1 يا utf-8) سپس با وارد كردن مجدد اطلاعات مجموعه كاراكترهاي برنامه رو به صورت تنظيم پيشفرض اين برنامه انتخاب كنيد .

موفق باشيد .
ممنونم
اما فکر نکنم این طور باشه
چون این اطلاعاتی که من فراخوانی می کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟ علامت سوال هست
در صورتی که خود انجمن car.fu20.com همچین مشکلی نداره

.:: Ali ::.

Member
بسيار خوب ؛ پس مشكل شما تو استخراج اطلاعات هست كه يحتمل صفحه رو خودتون نوشتين و include كردين .

اون صفحه رو به فرمت utf-8 ذخيره كنيد ؛ اگه با اين حال مشكلتون حل نشد ، دوستان ديگه مشكلتون رو حل خواهند كرد .

موفق باشيد .

جدیدترین ارسال ها

بالا