sunimoonlover
Member
سلام دوستان
مدتیه به خاطر هزینه و ضررهای سیگار دارم جدی به کمکردن یا ترک فکر میکنم و طبیعتاً یکی از گزینههایی که خیلی مطرح میشه، خرید ویپ بهعنوان جایگزینه.
ولی چیزی که فهمیدم اینه که ویپ هم اگه بدون برنامه استفاده بشه، فقط نوع مصرف رو عوض میکنه و الزاماً باعث ترک نمیشه. مثلاً خیلیها همزمان سیگار و ویپ مصرف میکنن یا با نیکوتین بالا شروع میکنن و بعدش وابستگی بیشتر میشه.
من خودم قبل از تصمیم نهایی یه راهنمای کامل خوندم که درباره انتخاب دستگاه، مقدار نیکوتین و اشتباهات رایج موقع خرید ویپ خیلی خوب توضیح داده بود و واقعاً دیدم رو عوض کرد.
اگر کسی دوست داشت میتونم لینکش رو بفرستم.
دوست دارم بدونم تجربه شما چیه؟
واقعاً ویپ کمکتون کرده مصرف سیگار رو کم کنید یا فقط مسیر عوض شده؟
vapeox.com
مدتیه به خاطر هزینه و ضررهای سیگار دارم جدی به کمکردن یا ترک فکر میکنم و طبیعتاً یکی از گزینههایی که خیلی مطرح میشه، خرید ویپ بهعنوان جایگزینه.
ولی چیزی که فهمیدم اینه که ویپ هم اگه بدون برنامه استفاده بشه، فقط نوع مصرف رو عوض میکنه و الزاماً باعث ترک نمیشه. مثلاً خیلیها همزمان سیگار و ویپ مصرف میکنن یا با نیکوتین بالا شروع میکنن و بعدش وابستگی بیشتر میشه.
من خودم قبل از تصمیم نهایی یه راهنمای کامل خوندم که درباره انتخاب دستگاه، مقدار نیکوتین و اشتباهات رایج موقع خرید ویپ خیلی خوب توضیح داده بود و واقعاً دیدم رو عوض کرد.
اگر کسی دوست داشت میتونم لینکش رو بفرستم.
دوست دارم بدونم تجربه شما چیه؟
واقعاً ویپ کمکتون کرده مصرف سیگار رو کم کنید یا فقط مسیر عوض شده؟
ویپ و پاد تضمین بهترین قیمت خرید همراه با اصالت اورجینال
ویپ و پاد اورجینال از برند های مطرح اروپایی و اماراتی همراه با تضمین اصالت کالای خریداری شده با بهترین استاندارد های روز دنیا در اختیار کاربران قرار میگیرد
vapeox.com