خرید لپتاپ

ghaffardorostan

Active Member
علی جان بنظر من برای انجام کارای 3دی یا گرافیک اصلا سراغ لپ تاپ نرو پدر چشماتو در میاره
من این تجربه رو کردم چشام خیلی اذیت شد چون تمرکز کردن چشم دختن به صفحه کوچیکش
جشمو ضعیف می کنه

20مهدی

Member
سلام علی آقا واله سیستم من گرافیک 2 >رم 8>cpu cor i 7 اونم مدل نسل سوم یعنی 8 هسته!بازم احساس خوبی بهش ندارم.سیستمی که معرفی کردی بد نیست اما تو کارای سنگین کم میاره و اذیت میکنه!

واقعا مرسی بچه ها ولی من واسه کارای پروژه معماری میخوامش ینی رندر حد بالا زیاد لازم نیست ینی پروژه خیلی سنگین نیست. واسه اینم که چشمو اذیت میکنه من خودم قبلش لپتاپ acer داشتم خیلی از نظر دید اذیت نشدم. اما اینم بگما یه کاری که میکردم این بود که یه مانیتور lcd 21 اینچ بهش وصل میکردم و دو مانیتوره کار میکردم. یکی واسه نماها یکیم تنظیمات

Sent from my HUAWEI Y511-U30 using Tapatalk

meysam arch

Active Member
اگه سیستم عامل 64 بیتی ثاپورت میکنه ... اره ... میکشه ... فقط اون سیستم عامل داس نفهمیدم چی میگفت کنار اون cpu
یه فن دسکتاپ هم بزار زیرش . فقط ورژن مکس ت رو بالا نگیر که سنگین نشه. 2009 یا دیگه 2012 .

آخرین ویرایش:

rmreza

Well-Known Member
به نظر من اگه میخوای پول بدی یک سیستم بگیریبه نظر من صبر کن و خوبش رو بگیر . الان خود شما چرا میخوای سیستمت رو عوض کنی ؟ چون سیستم قبلیت مورد پسندت نبوده .
پیشنهاد من یک سیستم با سی پی یو amd میباشد. مثلا این سیستم :
cpu : fx -8350 حدود 700 تومن سرعت پردازنده 4 گیگ هرتز تا 4.2
http://www.zoomit.ir/images/galleries/amd/fx1/51130.png
رم : 16 حدود 400 تومن
گرافیک :
[h=1]Sapphire HD 7750 1GB GDDR5 حدود 450 تومن[/h]main : حدود 300 الی 400 (انتخابی)
مانیتور و بقیه چیز ها
البته به غیر از سی پی یو بقیه موارد با حداقل قیمت برای کار های سع بعدی در نظر گرفته شده است . شما میتونید از کارت های گرافیک nvidia نسخه coda استفاده کنید .
به نظر من با حدود 2500 میشه یک سیستم مناسب برای کار های سه بعدی گرفت .
پول به لب تاب برای کار های سه بعدی ندین که بعدا پشیمون میشین .
این پیشنهاد من !!!1

جدیدترین ارسال ها

بالا