خرید از HostMonster.com

amirreza22

Member
سلام ،دوستان من تازه عضو شدم و راستش مطالب مربوط به هاستینگ که قبلا در موردش صحبت کردین رو هنوز مطالعه نکردم به همین خاطر اگر سوالم تکراری هست عذر میخوام.

من میخوام از Hostmonster.com هاست بخرم،الان قیمتاشو خیلی آورده پایین (تا اونجایی که میدونم hostmonster و bluehost برای یک شرکت هستند،چون من از خودشون هم پرسیدم همینو گفتن)

میدونم bluehost ایران رو تحریم کرده در قوانین سایتش خوندم ولی انگار مشکلی نیست برای ایرانی هایی که هاست خریدن (البته بعضی ها رو که من میشناسم)

من یک دوست دارم که از انگلستان میتونه با کد پستی و آدرس خودش برام خرید بکنه تا معلوم نشه از ایرانم،همچنین با چندتا برنامه سعی کنم ip رو تغییر بدم و وارد CPANEL بشم. تا مشکل پیش نیاد.

من یه سایت شخصی دارم و بازدیدش خیلی بالا نیست و به نظرم Hostmonster گزینه خوبی هست.

در اکثر سایتها هم hostmonster رو معرفی کرده.

حالا اگه کسی پیشنهاد یا نظری داره که بتونه کمکم کنه،ممنون میشم

کاک کوروش

New Member
والا من صاحب نظر نیستم بهتر ه جوابهای بعدی بقیه دوستانو بخونی ولی تجربه خودم رو میگم
وقتی که میخواستم از شبه هاستینگهای ایرانی کوچ کنم روی هاست های واقعی خارجی ! تمام گزینه ها رو بررسی کردم جفت هاستهایی که گفتی در لیستم بودند
هاست مانستر
ایرانو قبول نمیکرد همین الانم دوباره ازشون پرسیدم متاسفانه قبول ندارند
We cannot sell to the following countries:

Iran (IR),
Iraq (IQ),
Slovenia (SI),
Croatia (Hrvatska) (HR),
Syria (SY),
Macedonia (MK),
Belarus (BY),
Cote D'Ivoire (Ivory Coast (CI),
Zimbabwe (ZW),
and Sudan (SD).

EXPLANATION:

We are not allowed to offer people from your country hosting due to US government sanction. For more info regarding those sanctions please
follow this link.

Government Sanctions PDF:

http://www.treas.gov/offices/enforcement/ofac/

بلوهاست خدا خیرش بده تنها هاستی بود که مارو قبول کرد چون بقیه ای که با ایرانی بودن مشکل نداشتند با بازدیدهای بالا و مصرف پهنای باندمون مشکل داشتند...
اما متاسفانه بلوهعاست قبل از عید عیدی تلخی با سایتهای ایرانی داد
مهلت 15 روزه تا همه مون بریم پی کارمون !
عضو جدید که اصلا...
خوشبختانه من خودم هاست رو نخریده بودم دوستی از خارج از ایران برام خریده بود ظاهرا بیخیال ما شدند...اما الان همینو از مانستر پرسیدم جواب منفی دد

حدود جند ماه پیش با اطلاعات ایران از هاست مانستر برای یکی از همسهریام خرید انجام دادم مشکلی هم تا الان نداشته ... اگر خواستید پی ام بدین کمکتون کنم .

pardisgroup

Active Member
اگه هاست خوب می خواید پلان های ما رو امتحان کنید قیمت هامون هم جهانیه ... همه دارای زمان تست هستند.

جدیدترین ارسال ها

بالا