خريدار اينترنتي به جاي سي دی MP3 اسلحه تحويل گرفت !

Peyman-Pop

Active Member
يك دانشجوي انگليسي كه از طريق سايت حراجي اينترنتي ، eBay يك سي دي ام پي تري سفارش داده بود از مأمور پستي كه سفارش او را به در خانه آورده بود يك اسلحه كمري تحويل گرفت.

به نقل از سايت خبري انانوا، چيزي كه براندون بوخان دانشجوي انگليسي مشغول به تحصيل در دانشگاه ساسكاچون كانادا به جاي سي دي ام پي تري دريافت كرده بود يك قبضه كلت اسميت اند وسون با كاليبر 22 به همراه مجوز حمل آن بود.

بر اساس همين گزارش اين قبضه اسلحه كمري در ميان مرسولات پستي مخصوصي بوده است كه نيازي به رد كردن آنها از تونل اشعه ايكس وجود نداشته است چرا كه بر روي آن با مهر بزرگي نوشته شده بود : «سي دي ام پي تري»!.

دانشجوي انگليسي با ديدن اين تفنگ تقريباً شوكه شده و سريعاً موضوع را به پليس اطلاع مي دهد.

وي همچنين به روزنامه هاي كانادايي گفت كه اي ميلي به eBay زده تا مجدداً سي ام پي تري او را برايش ارسال كنند.

او گفت از مجوز حمل سلاح يك ورق فتوكپي براي يادگاري نگه داشته است.

منبع خبر : فناوری اطلاعات ایران

به بابا چه خوش شانسی من بودم به پلیسم نمی گفتم یکی دیگه سفارش میدادم شاید 2 تا اسلحه گیرم میومد! :D ولی اگر خواسته باشن براش پاپوش درست کنن کار درستی کرده! :?:

black-die

Active Member
من اگه بودم نگه ميداشتم .. چه پاپوش بود چه نبود :دي

ممنون اقا پيمان

Mohi Design

Member
كاشكي يكيشم گيره من مي اومد باهاش معلمامونو مي كشتم ... راستي نمي دوني سي دي mp3 چي بود ؟ منم برم يكيشو بخرم

MrMohi

Active Member
اگه همچبن چیزی دم در خونه شما میومد که دیگه الان اینجا تشریف نداشتید... خیال کردید اینجایی ها به این راحتی از این چیزا میگذرن؟ تا بهت چهار تا انگ مبارزه مسلحانه با رژیم و منافق و ضد نظام و کافر و مرتد و .... نچسبونن و بعدش یه جوری بدبخت کنن طرفو (یا به نوعی پخ پخ کنن) دست ور دار نیستن... برید خدا رو شکر کنید که از این چیزا لااقل تا موقعی که تو ایران هستید نمیفرستن در خونه تون

NextWorld IT

Active Member
کار درست رو ایشون کرده بودند که به پليس خبر دادند
منم بودم همين کارو ميکردم

iRWEBDES

Active Member
آرپيچي 7 با يك تير فقط 1200000 تومان
شما كه انقدر اسلحه دوست داريد نميخوايد ؟ :دي

MrMohi

Active Member
گرون میدی...
ژ-3 لب مرز عراق-ایران 70.000 تومن . کلت
برتا 20.000 تومن . آر پی جی 7 با 3 تیر 220000 تومن . تازه بگردی تانک هم پیدا میکنی .ارزون تر بده مشتری شیم ...

iRWEBDES

Active Member
MrMohi گفت:
گرون میدی...
برتا 20.000 تومن . آر پی جی 7 با 3 تیر 220000 تومن . تازه بگردی تانک هم پیدا میکنی .ارزون تر بده مشتری شیم ...
كلت من 45000 تومن سراغ دارم اگه 20 تومن ميدي من ميخوام البته با 7 تا تير ...
اوني كه من ميگم كاليبر هستش !

MrMohi

Active Member
iRWEBDES گفت:
MrMohi گفت:
گرون میدی...
برای خرید که من ندارم باید برید لب مرز ...
راستی یعنی کلت کالیبر هست؟

iRWEBDES

Active Member
MrMohi گفت:
iRWEBDES گفت:
MrMohi گفت:
گرون میدی...
برای خرید که من ندارم باید برید لب مرز ...
راستی یعنی کلت کالیبر هست؟
بيخيال تا تاپيك رو تخته نكردن !
عجب شركت باحالي بوده كه به جاي CD اسلحه فرستاده ؛ راستي مگه تو اينترنت خريد و فروش اسلحه هم ميشه ؟

NextWorld IT

Active Member
ebay که خودش نفرستاده!
توي ebay هزاران نفر عضو هستند يکيشم منم
بعد هرکی هرچی داره ميخواد بفروشه مشخصاتشو ميزاره اونجا بقيه ميرن قيمتی که ميخوان بخرن رو ميدن هرکی بيشتر بگه در زماني كه فروشنده مشخص كرده برندست و فروشنده جنسو ميفرسه براش

منم چندين بار اینطوری خريدو فروش کردم
پس ebay این وسط يه واسطه بيشتر نيست و فقط عکسه جنسو ميبينه بقيه کارا با خريدار و فروشنده هست
این سايت بزرگترين مرکز خريده online دنيا هست
يادم مياد در جايی خوندم که موسس این شرکت يک ایرانی هست
این شرکت 5200 کارمند دارد
مقر اين شركت در San Jose هست

iRWEBDES

Active Member
nextworldit گفت:
ebay که خودش نفرستاده!
توي ebay هزاران نفر عضو هستند يکيشم منم
بعد هرکی هرچی داره ميخواد بفروشه مشخصاتشو ميزاره اونجا بقيه ميرن قيمتی که ميخوان بخرن رو ميدن هرکی بيشتر بگه در زماني كه فروشنده مشخص كرده برندست و فروشنده جنسو ميفرسه براش

منم چندين بار اینطوری خريدو فروش کردم
پس ebay این وسط يه واسطه بيشتر نيست و فقط عکسه جنسو ميبينه بقيه کارا با خريدار و فروشنده هست
این سايت بزرگترين مرکز خريده online دنيا هست
يادم مياد در جايی خوندم که موسس این شرکت يک ایرانی هست
این شرکت 5200 کارمند دارد
مقر اين شركت در San Jose هست
مرسي
استفاده كردم .

جدیدترین ارسال ها

بالا